Món Esport
El Barça torna de l’aturada amb una golejada per recuperar sensacions (0-4)

El Futbol Club Barcelona dormirà aquesta nit a quinze punts del Reial Madrid al capdavant de la Lliga. A l’espera de què facin els blancs contra el Valladolid, els blaugranes han fet la feina i han golejat el cuer, l’Elx, que ha fet un partit nefast. Els de Xavi Hernández comptaven amb un onze ple de baixes, però, tot i això, han estat molt superiors i el duel ha servit perquè davanters com Robert Lewandowski, Ansu Fati i Ferran Torres recuperessin bones sensacions.

La crònica de l’Elx-Barça

La imatge que ha deixat l’Elx en aquest partit ha estat molt pobra des del primer minut. Els locals han demostrat el motiu pel qual són els cuers destacats de la Lliga, amb un joc del tot incomprensible. Dit d’una altra manera, l’Elx no ha jugat a res. En aquest sentit, el Barça, ple de baixes i amb la novetat molt destacada d’Eric Garcia com a pivot defensiu al mig del camp, només ha hagut d’anar fent el seu joc, sense fer un gran esforç, per buscar el primer gol del partit.

Robert Lewandowski ha estat qui ha obert la llauna, en el minut vint de partit. En una centrada, la pilota ha caigut als peus del davanter polonès. Ha rematat i ha tingut la sort que el seu xut ha impactat contra el seu peu, s’ha enverinat i s’ha convertit en una rematada impossible per a Edgar Badia. D’aquesta manera, Lewandowski ha trencat la seva mala ratxa sense marcar, si bé la seva diana ha arribat per pura sort.

L’Elx no ha reaccionat especialment després del gol del Barça, però els blaugranes sí que han fet un pas enrere i no han buscat el segon amb insistència. Tot i això, hi ha hagut algunes ocasions clares, sobretot un xut de Jules Koundé a la sortida d’un córner. El defensa central francès ha batut el porter de l’Elx, però Omar Mascarell l’ha tret sota pals. Més enllà d’això, res destacat a la primera meitat. No han estat uns quaranta-cinc minuts atractius per a l’espectador neutral.

Els jugadors del Barça celebrant un gol | FC Barcelona
Els jugadors del Barça celebren un gol contra l’Elx | FC Barcelona

A la sortida del túnel de vestidors, el Barça ha sortit molt més concentrat i ha fet el que s’espera d’un partit del líder contra el cuer. Els blaugranes han estat molt superiors, han dominat la possessió i han controlat el duel amb molta contundència. A partir d’aquí han començat a arribar els gols. El segon ha suposat una gran notícia, ja que Ansu Fati, després de les declaracions molt polèmiques del seu pare aquesta setmana, ha recuperat les bones sensacions amb una bona jugada individual i un xut ajustat al pal.

El Barça ha continuat collant l’Elx després del segon gol i ha fet una bona sagnia. Lewandowski ha aprofitat un error de la defensa de l’Elx per encarar Badia, amagar el seu primer llançament i batre el porter català amb un xut molt potent. Després, Ferran Torres ha rebut una passada llunyana, ha fet un parell de driblatges de mèrit i ha marcat el quart amb un llançament molt ben col·locat. Després del quart gol, només han destacat els canvis de Pablo Torre i Aleix Garrido, que ha debutat amb el primer equip.



Més notícies
Els jugadors del Barça celebrant un gol | FC Barcelona
DIRECTE | Elx-Barça de Lliga (0-4)
Notícia: DIRECTE | Elx-Barça de Lliga (0-4)
Comparteix
Segueix el minut a minut de la visita del Barça al Martínez Valero en el partit corresponent a la vint-i-setena jornada de Lliga
Incidents a les graderies de Montilivi durant el derbi català | Esport 3
La polèmica del derbi: Tensió, llançament d’objectes i expulsions
Notícia: La polèmica del derbi: Tensió, llançament d’objectes i expulsions
Comparteix
El derbi català de Montilivi, que ja venia precedit de polèmica, ha acabat amb incidents entre ambdues aficions
Gerard Piqué durant l'entrevista amb Gerard Romero | Twitch
Piqué, sense embuts: Messi, Ansu Fati, les crítiques…
Notícia: Piqué, sense embuts: Messi, Ansu Fati, les crítiques…
Comparteix
L'exjugador del Barça i actual president de la Kings League ha parlat amb el periodista Gerard Romero sobre diversos temes d'actualitat blaugrana
Arnau Martínez celebrant el primer gol del Girona | Girona FC
El Girona s’imposa a l’Espanyol i el derbi es queda a Montilivi (2-1)
Notícia: El Girona s’imposa a l’Espanyol i el derbi es queda a Montilivi (2-1)
Comparteix
El Girona s'ha endut un derbi català realment tens i amb expulsions contra l'Espanyol a l'Estadi de Montilivi

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa