Món Esport
Les notes dels jugadors del Barça contra el Bayern

El Barça ha perdut el segon partit de la fase de grups UEFA Champions League contra el Bayern de Munic. Els blaugranes han estat superiors als bavaresos, però la falta d’efectivitat i deu minuts de desconnexió a la segona meitat han condemnat els culers. Hi ha hagut jugadors a molt bon nivell, però altres no han ofert la seva millor versió. Aquestes són les seves notes:

Marc-André Ter Stegen (5)

A la primera meitat no ha tingut feina. A la segona ha salvat el primer del Bayern amb una bona aturada, però ha sortit malament al córner que ha suposat el primer gol dels bavaresos. No ha pogut fer res amb la segona diana.

Jules Koundé (7)

Ha tornat a jugar de lateral, una posició que no li acaba d’agradar, però, tot i això, el seu rendiment ha estat més que correcte. Ha estat expeditiu en defensa, si bé és cert que ofensivament podria haver-se atrevit una mica més. Al segon gol ha intentat rectificar l’error d’Araujo, però no hi ha pogut fer res.

Ronald Araujo (5)

Ha fet una molt bona primera meitat, però el segon gol del Bayern arriba després d’una errada seva. No estava ben col·locat i Leroy Sané l’ha superat per velocitat.

Andreas Christensen (7)

Molt bon partit del defensa central danès. Ha aprofitat la titularitat per reivindicar continuïtat a l’onze del Barça. A la primera part ho ha tret absolutament tot i en els gols de la segona no ha pogut fer gran cosa.

Marcos Alonso (7)

Primera titularitat del lateral madrileny i rendiment extraordinari. El seu partit seria d’excel·lent si no fos que en el primer gol del Bayern perd la marca de Lucas Hernández. No s’ha acabat d’entendre amb Ter Stegen, cosa que es pot deure al fet que no fa ni dues setmanes que està al Barça.

Sergio Busquets (7)

Mariscal al mig del camp. Amb el domini dels blaugranes a la primera part ha recuperat la versió de les seves millors nits, aportant tant ofensivament, com defensivament. A la segona, ha baixat el rendiment de la mateixa manera que ha fet l’equip.

Gavi (8)

Amb només divuit anys, ha fet un partit extraordinari, com si hagués jugat tota la vida en escenaris tan complicats com l’Allianz Arena. Ha recuperat pilotes, ha trobat l’encert en moltes passades, ha pujat el ritme i la intensitat de l’equip, no ha parat quiet en cap moment… fins i tot li ha servit una gran assistència a Lewandowski, que el davanter polonès ha desaprofitat.

Pedri González (7)

Ha fet un autèntic partidàs. Ha estat el millor del Barça al mig del camp, com gairebé sempre. El problema, però, és que ha errat dues ocasions de gol claríssimes davant de Neuer que haurien canviat del tot el rumb del duel.

L'ocasió que ha salvat Neuer, obra de Pedri | FC Barcelona
L’ocasió que ha salvat Neuer, obra de Pedri | FC Barcelona

Ousmane Dembélé (6)

Ha anat clarament de més a menys. A la primera part ha estat molt participatiu. D’una acció individual seva ha estat a punt de sorgir un gol de Lewandowski, mentre que poc abans del descans ha forçat un penal que l’àrbitre no ha assenyalat de forma incomprensible. Tanmateix, amb el pas dels minuts ha començat a aparèixer la seva pitjor versió, aquella que no pren bones decisions i que no encerta amb la pilota als peus.

Robert Lewandowski (4)

Ha enamorat el barcelonisme des que ha arribat al club, però ha fallat en el pitjor escenari. Probablement, el fet de jugar contra el seu exequip l’ha sobrepassat. Ha errat tres rematades que en condicions normals haurien acabat en gol. S’ha ofert i ha aparegut menys de l’habitual, si bé és cert que ha regalat una gran passada a Pedri a la segona part que podria haver significat la diana del canari.

Robert Lewandowski, durant el partit contra el Bayern | FC Barcelona
Robert Lewandowski, durant el partit contra el Bayern | FC Barcelona

Raphinha (5)

No ha acabat de trobar l’encert i el desequilibri que se li suposa, però ho ha intentat constantment amb bones intencions. Ha tingut dos xuts des de la frontal de l’àrea que han marxat fregant el pal.

Ferran Torres (3)

Incomprensiblement, ha entrat molt abans que Ansu Fati, tot i trobar-se en dos moments de forma diferents. No es pot dir que no hagi intentat aportar en atac, però s’ha equivocat una vegada i una altra a l’hora d’executar les seves accions. Molt mal partit del valencià.

Frenkie de Jong (6)

Ha entrat per Gavi, canvi difícil d’entendre perquè l’andalús estava sent un dels millors de l’equip. El neerlandès no ha desentonat, però tampoc no ha pogut ser diferencial.

Eric Garcia (6)

Tampoc s’entén la seva entrada per Christensen, perquè Xavi no ha volgut fer cap modificació tàctica amb el canvi. S’ha limitat a fer el mateix que el danès i ha complert, tot i que ha estat menys exigit.

Ansu Fati (6)

Ha tingut molt poc temps per exhibir-se, però s’ha ofert i ha volgut ser protagonista. Sorprèn que Xavi no l’hagi fet entrar abans. La sensació és que encara no està al 100% físicament.

Franck Kessié (6)

De la mateixa manera que Ansu Fati, no ha tingut gaire temps per intervenir en el joc de l’equip. Ara bé, ha aprofitat els deu minuts que ha tingut per intentar aportar tot el que ha pogut.



Més notícies
Robert Lewandowski, durant el partit contra el Bayern | FC Barcelona
Cop dur del Bayern a un Barça que ha merescut moltíssim més (2-0)
Notícia: Cop dur del Bayern a un Barça que ha merescut moltíssim més (2-0)
Comparteix
Els blaugranes han estat superiors als bavaresos, però els alemanys s'han imposat a la segona jornada de la fase de grups de la Champions
Neuer celebra una ocasió fallada pel Barça | FC Bayern
El Barça ja sap què falta per guanyar en les grans nits europees
Notícia: El Barça ja sap què falta per guanyar en les grans nits europees
Comparteix
L'equip de Xavi Hernández cau de peus contra la seva bèstia negra i aprèn de cara al futur
Xavi Hernández, a l'Allianz Arena | FC Barcelona
Aquests han estat els errors del Barça contra el Bayern, segons Xavi
Notícia: Aquests han estat els errors del Barça contra el Bayern, segons Xavi
Comparteix
L'entrenador català ha marxat enfadat de l'Allianz Arena després de perdre el segon partit de la fase de grups de la Champions
Gavi, jugador del Barça | FC Barcelona
DIRECTE | Bayern-Barça de Champions (2-0)
Notícia: DIRECTE | Bayern-Barça de Champions (2-0)
Comparteix
Jornada 2 de la fase de grups

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa