Món Esport
La triple reivindicació futbolística del Barça contra el City

El partit que el Futbol Club Barcelona i el Manchester City han disputat i empatat al Camp Nou ha servit per moltes coses. La primordial, per recaptar diners i plantar cara a l’ELA. En clau esportiva, però, hi ha hagut tres futbolistes que s’han reivindicat en les seves hores més baixes com a culers: Frenkie de Jong, Memphis Depay i Pierre-Emerick Aubameyang.

S’ha donat una gran casualitat. I és que els tres autors dels gols blaugranes han estat els tres jugadors esmentats que, alhora, són tres jugadors que estan a la rampa de sortida de l’equip. El primer que ha golejat ha estat Aubameyang. Minuts després que l’argentí Julián Álvarez avancés els visitants, el Barça ha disposat d’un bon llançament de falta.

Gran gol d’Aubameyang

L’ha servit Raphinha, Sergio Busquets ha prolongat la pilota i el gabonès ha rematat amb un xut sec i inapel·lable pel porter rival. Aubameyang té un peu fora, concretament al Chelsea, i per tant pot haver estat el seu darrer gol. Seria una llàstima per al tècnic, Xavi Hernández, perdre els seus serveis, ja que un dia més, el davanter ha demostrat que té molt de gol. Però les qüestions salarials manen.

L’oportunisme de Frenkie de Jong

La segona reivindicació en forma de gol ha estat de Frenkie de Jong. El neerlandès ha aprofitat un rebot per capgirar el marcador. D’aquesta manera, ha culminat un bon partit, en el qual, malgrat haver comès alguna errada en la sortida de la pilota, ha mantingut un bonic duel amb el citizen Bernardo Silva. De Jong, a diferència dels altres dos jugadors, té moltes opcions de continuar a l’equip. Malgrat haver tingut ofertes, les ha rebutjat i, a diferència dels altres dos, no té tanta competència a la seva posició i per tant no tindrà problemes a l’hora de sumar minuts. Però no es pot descartar res en la setmana de mercat que queda.

A la segona, la vençuda de Memphis

Finalment, la tercera reivindicació ha arribat per part de Memphis. El número 14 culer ha ingressat al camp en la segona meitat, precisament per l’esmentat Aubameyang. Després de participar en el gol de De Jong i de fallar un mà a mà amb el porter rival amb una gran passada de Gavi, no ha fallat. Bona centrada de Sergi Roberto que ha introduït cap a dins, i que ha celebrat amb els seus característics dits a les orelles. Aquest també pot haver estat el seu darrer gol com a blaugrana.

L’oferta de la Juventus de la qual parlen molts mitjans pot dur l’exjugador de l’Olympique de Lió a la Serie A. No ha sumat cap minut en els dos enfrontaments oficials, contra el Rayo Vallecano i la Reial Societat i per tant, tot i haver estat el màxim golejador de l’equip la temporada passada, està destinat a marxar.

Altres jugadors que han tingut bons minuts

D’altra banda, també hi ha jugadors que, tot i no haver marcat gols, s’han tret un pes de sobre o, al cap i a la fi, han demostrat que tenen molt a dir. És el cas d’Abde, que ha fet bones jugades en la segona meitat; Gerard Piqué, qui fins ara no ha sumat participacions oficials però que ha resolt bé diversos llancis defensius; o Alejandro Balde, qui ha continuat en la línia d’Anoeta.

També ha jugat Sergiño Dest, qui està descartat per un Xavi que ha optat per reservar i deixar sense minuts alguns dels seus homes més importants: Marc-André ter Stegen, Ousmane Dembélé, Pedri González i Robert Lewandowski.



Més notícies
Juan Carlos Unzué fa el servei d'honor del partit benèfic contra l'ELA entre el Barça i el Manchester City | Europa Press
Empat entre Barça i City i victòria de la lluita contra l’ELA (3-3)
Notícia: Empat entre Barça i City i victòria de la lluita contra l’ELA (3-3)
Comparteix
Més de 90.000 persones han omplert les graderies del Camp Nou en el partit benèfic apadrinat per Juan Carlos Unzué
Sergi Roberto, Juan Carlos Unzué, Xavi Hernández i Robert Lewandowski, en la prèvia del Barça-City | Europa Press
L’ELA, la greu malaltia contra la qual han jugat el Barça i el City
Notícia: L’ELA, la greu malaltia contra la qual han jugat el Barça i el City
Comparteix
Així pateix aquesta patologia l'exitós exfutbolista Juan Carlos Unzué
Xavi Puig, directiu responsable del Barça femení, amb Mapi León | FC Barcelona
Clatellada del Barça a la selecció espanyola
Notícia: Clatellada del Barça a la selecció espanyola
Comparteix
Xavier Puig, responsable del futbol femení del club, fa una dura crítica als mètodes d'entrenament de la federació, que podrien ser el causant de les moltes lesions
Xavi Hernández, durant un entrenament | FC Barcelona
Xavi envia un missatge molt dur a dos jugadors del Barça
Notícia: Xavi envia un missatge molt dur a dos jugadors del Barça
Comparteix
L'entrenador català ha descartat Braithwaite i Umtiti de la convocatòria de l'amistós contra el City

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa