Món Esport
Clatellada del Barça a la selecció espanyola

El Futbol Club Barcelona femení és l’equip que més jugadores brinda a la selecció espanyola. És normal, ja que l’equip blaugrana és, amb una diferència abismal respecte el segon, el millor del territori. La darrera temporada, de fet, va guanyar el triplet nacional, amb una Lliga amb trenta victòries de trenta. Si bé això podria ser un motiu d’orgull per l’entitat catalana, genera especialment un nerviosisme. I és que darrerament, moltes de les futbolistes blaugranes que han participat en concentracions nacionals han tornat a la disciplina culer amb lesions.

Durant la celebració del Trofeu Joan Gamper, el responsable del futbol femení del club, Xavier Puig, va concedir una entrevista al programa Tot Costa Catalunya Ràdio. I va deixar un gran titular. “Què passa amb la selecció espanyola, que cada vegada que n’envien quatre en tornen tres de tocades. Han parlat vostès amb ells?”, li van preguntar. “Sí, hem parlat. Jo penso que nosaltres estem acostumats a uns metodismes, que a la selecció espanyola es trenquen“, ha clamat.

A continuació, Puig ha anat més enllà i ha explicat la seva forta crítica: “Parlo d’entrenaments, d’alimentació… de moltes coses. És així: cada cop que van cap allà, torna alguna jugadora lesionada, o amb creuats. A més, són lesions de llarga durada. Emprenyadores. Mira l’Alexia, mira la Cata. La Mapi, la Jana, la Bruna, la Mariona… haurem de continuar parlant amb ells i a veure si podem arribar acords”.

“A més”, ha prosseguit, “el Barça sempre aporta moltes jugadores. No només a l’equip espanyol, sinó també a altres seleccions. I, per tant, tenim molts més números de tenir lesionades que els demés. Però aquesta vegada ha tocat a una jugadora com l’Alexia, que li desitjo que es recuperi molt ràpid perquè el Barça la necessita molt“.

Alexia Putellas i Mariona Caldentey, els exemples més recents

La darrera lesió blaugrana que ha succeït en una concentració amb La Roja és la més sonada i la més sensible. Alexia es va lesionar abans de l’Eurocopa, perdent-se així el torneig, que esperava molt, i quedant pràcticament sense possibilitats de sumar minuts en la temporada 2022/2023, la que acaba de començar. La temporada passada, i com bé ha recalcat Puig, Mariona Caldentey va tenir no una, sinó dues lesions mentre vestia la samarreta espanyola, i va esdevenir també una baixa important en l’atac.

La gran notícia de Xavier Puig

Tot i això, no tot van ser retrets en l’entrevista. I és que Puig va anticipar una notícia sublim: intentaran que el Barça femení jugui “tota la Champions al Camp Nou. La junta directiva està compromesa que això sigui així. A més, també intentarem jugar-ne algun de Lliga. Jugarem tots els partits que puguem a l’estadi”. La temporada passada es van disputar els partits de semifinals i de quarts de final, però ara l’opció seria també jugar-ne de la fase de grups així de, segons el mateix Puig, del campionat de Lliga.



Més notícies
Alexia Putellas, jugadora del Barça femení | Europa Press
Alexia Putellas anuncia els objectius del nou Barça femení
Notícia: Alexia Putellas anuncia els objectius del nou Barça femení
Comparteix
La capitana del Barça fa un discurs molt guanyador al Trofeu Joan Gamper
Vicky López, nova jugadora del Barça | FC Barcelona
La gran perla del futbol femení fitxa pel Barça
Notícia: La gran perla del futbol femení fitxa pel Barça
Comparteix
El club blaugrana ha anunciat la incorporació de Vicky López, de només setze anys
Geyse Ferreira, jugadora del FC Barcelona femení | Euroa Press
El Barça femení fa oficial el fitxatge d’una gran davantera
Notícia: El Barça femení fa oficial el fitxatge d’una gran davantera
Comparteix
El Barça fitxa la davantera del Madrid CFF, Geyse Ferreira
Lucy Bronze, nova jugadora del FC Barcelona femení | Europa Press
El Barça femení reforça més la defensa amb una nova superestrella
Notícia: El Barça femení reforça més la defensa amb una nova superestrella
Comparteix
El Barça fitxa Lucy Bronze per reforçar el lateral dret

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Culer emprenyat. a agost 26, 2022 | 04:38
    Culer emprenyat. agost 26, 2022 | 04:38
    Ara us en adoneu?. Mare meva!.
  2. Icona del comentari de: Pep culé a agost 26, 2022 | 16:58
    Pep culé agost 26, 2022 | 16:58
    A veure ara que hi envien jugadores del realissimo , aquell favoritisme per allò de que el Madrid és espana , si els passa el mateix i no els desitjo cap mal , simple comentari.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa