Món Esport
Quan i on veure el partit del Barça contra l’Athletic Club

El Barça necessita encadenar dues victòries consecutives per confirmar les bones sensacions i oblidar-se de les últimes doloroses derrotes. El triomf del dijous passat, davant el Vila-real, va ser aire fresc per a un Barça que arribava molt tocat, després de quedar virtualment eliminat de la UEFA Champions League i perdre el lideratge de la lliga a mans de l’etern rival, el Reial Madrid. Avui, davant l’Athletic Club, els culers tenen una nova oportunitat de lluir-se davant la seva afició, que necessita estímuls positius per creure que és possible aixecar algun títol aquesta temporada. És segur que els bascos no posaran les coses gens fàcils a l’equip de Xavi Hernández.

L’alineació del Barça

Xavi Hernández va deixar clar a la roda de premsa prèvia al duel d’aquesta nit que hi hauria diverses rotacions a l’onze inicial. La gran càrrega de partits que porta l’equip, sumat a les molèsties físiques d’alguns jugadors, obliga al tècnic de Terrassa a utilitzar diferents futbolistes. Afortunadament, la infermeria blaugrana es va buidant: Jules Koundé, Frenkie de Jong i Héctor Bellerín ja n’han sortit, mentre Memphis n’està a punt. El cas de Ronald Araújo és diferent i no s’espera que estigui disponible fins després del Mundial. Les recuperacions de Koundé i Bellerín donen oxigen a Xavi, que ha hagut d’afrontar duels transcendentals amb una defensa de circumstàncies. Així doncs, el Barça podria enfrontar-se a l’Athletic Club amb la següent alineació: Ter Stegen; Bellerín, Koundé, Eric Garcia, Balde; Busquets, Gavi, Pedri; Raphinha, Lewandowski i Dembélé.

Jugadors del FC Barcelona celebrant un gol | @FCBarcelona_cat
Jugadors del FC Barcelona celebrant un gol | @FCBarcelona_cat

L’alineació de l’Athletic Club

L’Athletic Club de Bilbao està quallant un inici de temporada molt meritori. Els bascos són sisens amb divuit punts, a només dos de les posicions que donen accés a la UEFA Champions League. Ernesto Valverde, un vell conegut de la parròquia blaugrana, està fent carburar els ‘lleons’ i serà un rival incòmode pels culers. El ‘txingurri’ té tots els jugadors a la seva disposició. És un entrenador d’idees clares: línies juntes però sense renunciar a un atac elèctric i incisiu. Avui, podria sortir al Camp Nou amb la següent alineació: Unai Simón; De Marcos, Yeray, Íñigo Martínez, Lekue; Dani García, Berenguer, Muniaín; Nico Williams, Iñaki Williams i Sancet.

Horari i televisió

El partit entre el Futbol Club Barcelona i l’Athletic Club, corresponent a l’onzena jornada de la Lliga Santander, tindrà lloc aquest diumenge 23 d’octubre a les 21:00h a l’Spotify Camp Nou. A Catalunya es podrà veure a través de la televisió amb drets Movistar LaLiga i també es podrà seguir en directe al compte de Twitter i a la pàgina web de Món Esport, amb els comentaris de Martí Palau.



Més notícies
Xavi Hernández, entrenador del Barça | Europa Press
Xavi Hernández admet la complicada situació d’un jugador del Barça
Notícia: Xavi Hernández admet la complicada situació d’un jugador del Barça
Comparteix
Pablo Torre no té minuts amb el primer equip i durant l'aturada de seleccions jugarà amb el Barça Atlètic
Joan Laporta i Rafa Yuste | Europa Press
La gran perla del futbol europeu que podria acabar al Barça
Notícia: La gran perla del futbol europeu que podria acabar al Barça
Comparteix
Youssoufa Moukoko és el nou descobriment del Borussia Dortmund i ja està a l'agenda dels grans clubs europeus
Javier Tebas, president de la Lliga
Javier Tebas torna a carregar contra el Barça i la Superlliga
Notícia: Javier Tebas torna a carregar contra el Barça i la Superlliga
Comparteix
El president de la Lliga ha criticat Barça i Madrid per donar suport al projecte de la Superlliga, deixant clar que "estan sols"
Gerard Piqué, jugador del Barça | Europa Press
El Barça voldria prendre una mesura dràstica amb Piqué
Notícia: El Barça voldria prendre una mesura dràstica amb Piqué
Comparteix
Asseguren que intentarà convèncer Piqué perquè acabi la seva etapa l'estiu vinent, i no l'any 2024, com marca el seu contracte

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa