Món Esport
Xavi Hernández admet la complicada situació d’un jugador del Barça

El 22 de setembre, Xavi Hernández i Pablo Torre van tenir una reunió per parlar sobre la situació del futbolista i acordar que la prioritat era que jugués regularment. L’entrenador egarenc creia que el jove migcampista podria ser útil al primer equip, per això ha entrat a la majoria de convocatòries i no ha marxat cedit. No obstant això, ja fa un mes de la trobada i Torre no ha tingut protagonisme a la primera plantilla blaugrana. Al filial, tan sols ha disputat un partit, contra el Reial Múrcia, el 24 de setembre a l’estadi Johan Cruyff. Des del club creuen que la prioritat és que el talentós futbolista no perdi el ritme de competició, per això valoren que reforci el Barça Atlètic.

Cal que gaudeixi de minuts

Xavi Hernández és conscient de la delicada situació que té el jove jugador càntabre. El club va creure que no havia de marxar cedit, però ara no té minuts amb el primer equip ni tampoc amb el filial. Escalfar la banqueta del Camp Nou no sembla la millor solució per a un jugador de 19 anys, és per això que durant l’aturada del Mundial, Pablo Torre jugarà la 1a RFEF amb el Barça Atlètic. “Soc conscient que la situació de Torre no és senzilla, però hi ha molta competència al primer equip. Ell treballa molt i acabarà entrant, n’estic convençut”, ha explicat Xavi a la roda de premsa prèvia al partit de diumenge davant l’Athletic Club de Bilbao.

Pablo Torre, jugador del Barça | FC Barcelona
Pablo Torre, jugador del Barça | FC Barcelona

Desembre i gener, mesos claus per a Torre

Un cop acabat el Mundial, durant les setmanes següents molts jugadors acusaran l’esforç físic del torneig de seleccions i s’acumularan molts partits fins a final de temporada. Serà llavors quan jugadors com Pablo Torre, que no acaben d’entrar a la rotació de Xavi Hernández, puguin gaudir de protagonisme. Els partits de Copa del Rei seran també una bona oportunitat perquè l’ex del Racing de Santander pugui mostrar les seves qualitats amb el primer equip blaugrana. Fins al moment, tan sols se l’ha vist deu minuts al Camp Nou: contra el Viktoria Plzen a la primera jornada de la Champions League. Són pocs minuts per a un jugador tan jove i de tanta qualitat tècnica.



Més notícies
Xavi Hernández, entrenador del Barça | Europa Press
Xavi Hernández anuncia rotacions a l’onze contra l’Athletic Club
Notícia: Xavi Hernández anuncia rotacions a l’onze contra l’Athletic Club
Comparteix
No hi ha novetats a la convocatòria, però l'entrenador del Barça ha confirmat que hi haurà canvis a l'alineació
Xavi Hernández, entrenador del FC Barcelona | Europa Press
La reacció de Xavi a la gran xiulada del Camp Nou a Gerard Piqué
Notícia: La reacció de Xavi a la gran xiulada del Camp Nou a Gerard Piqué
Comparteix
El tècnic del Barça ha dit que Piqué és un exemple dins del vestidor
Joan Laporta i Rafa Yuste | Europa Press
La gran perla del futbol europeu que podria acabar al Barça
Notícia: La gran perla del futbol europeu que podria acabar al Barça
Comparteix
Youssoufa Moukoko és el nou descobriment del Borussia Dortmund i ja està a l'agenda dels grans clubs europeus
Javier Tebas, president de la Lliga
Javier Tebas torna a carregar contra el Barça i la Superlliga
Notícia: Javier Tebas torna a carregar contra el Barça i la Superlliga
Comparteix
El president de la Lliga ha criticat Barça i Madrid per donar suport al projecte de la Superlliga, deixant clar que "estan sols"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa