Món Esport
La picabaralla del clàssic que ha passat desapercebuda

El partit que el Futbol Club Barcelona i el Reial Madrid han disputat aquest diumenge ha generat molt soroll. Ha estat un dels clàssics més calents dels últims anys. Després de la recordada època de la rivalitat entre Pep Guardiola i José Mourinho, es va establir una pau que es pot estar trencant, dins i fora de la gespa, coincidint amb el retorn d’un Barça estel·lar. Tal com han captat diversos usuaris de Twitter, al final del matx el blaugrana Arnau Tenas i el madridista Dani Carvajal van tenir una picabaralla.

Component esportiu a banda, el matx que el conjunt entrenat per Xavi Hernández ha guanyat ha ofert moltes imatges tenses. En primer lloc, la més flagrant, la de Gavi i Dani Ceballos. Després que el madridista estirés els cabells el blaugrana en la final de la Supercopa d’enguany disputada a l’Aràbia Saudita, el de Los Palacios tenia la seva matrícula enregistrada. Doncs bé, quan Ceballos ha fet una empenta a Robert Lewandowski sense la pilota en joc, Gavi l’ha enderrocat.

Una altra picabaralla que s’ha vist ha tingut també Ceballos com a protagonista. En aquesta ocasió, s’ha enfrontat amb Ansu Fati. Els dos jugadors han xocat, aquest cop amb la pilota en joc, i la cosa ha anat a més. Han hagut de ser separats.

Carvajal agafa Tenas del coll amb el partit ja acabat

Finalment, al Camp Nou s’ha donat una picabaralla important que ha passat més desapercebuda. El motiu d’això és que ha succeït un cop acabat el partit, i pràcticament no s’ha vist en la televisió. Mentre els futbolistes culers celebraven i els merengues marxaven al vestuari, Dani Carvajal i Arnau Tenas s’han enfrontat.

Pel que es pot apreciar en les imatges, mentre el porter català es dirigia a les celebracions amb els seus companys, el madrileny es va dirigir cap a ell, amb molta violència. No se sap si Tenas va dir-li alguna cosa que l’hagués encès, després d’una dura derrota per al seu equip. En tot cas, és una violència injustificable, i inesperada per part d’un jugador veterà. Al final, quan la picabaralla estava creixent, han arribat Jordi Alba, Ronald Araujo, Antonio Rüdiger o Jules Koundé per separar-los.



Més notícies
Sergi Roberto, Araujo i De Jong en una imatge d'arxiu | FC Barcelona
El Barça sentencia la Lliga amb un triomf al clàssic a l’últim minut (2-1)
Notícia: El Barça sentencia la Lliga amb un triomf al clàssic a l’últim minut (2-1)
Comparteix
Sergi Roberto i Kessie han remuntat el gol inicial del Madrid en pròpia porteria de Ronald Araujo
Els jugadors del Madrid, celebrant el gol al Camp Nou | Europa Press
El madridisme s’inventa la polèmica arbitral més ridícula dels últims anys
Notícia: El madridisme s’inventa la polèmica arbitral més ridícula dels últims anys
Comparteix
Carlo Ancelotti ha assegurat "tenir dubtes" sobre el fora de joc de Marco Asensio
Ronald Araujo, durant el clàssic | Europa Press
Araujo, lesionat després del clàssic
Notícia: Araujo, lesionat després del clàssic
Comparteix
El defensa central uruguaià té una sobrecàrrega a l'adductor de la cuixa esquerra
Frenkie de Jong lluita amb Luka Modric durant el clàssic | Europa Press
Frenkie de Jong també cau lesionat després del clàssic
Notícia: Frenkie de Jong també cau lesionat després del clàssic
Comparteix
El jugador del Barça es recuperarà durant l'aturada de seleccions, i s'espera que ja estigui disponible en la tornada a la competició

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa