Món Esport
Joan Laporta contempla una opció musical per a la samarreta del Barça

La directiva del Barça encapçalada pel seu president, Joan Laporta, està buscant un nou patrocinador per a la part frontal de la seva samarreta. Una de les principals fonts d’ingressos dels clubs de màxim nivell és la publicitat al seu equipament. El conjunt blaugrana és un dels equips del món que més cobra per promocionar marques a la seva samarreta. Actualment, el Barça anuncia Rakuten al seu equipament. Aquesta empresa japonesa dedicada al comerç per internet paga uns 55 milions d’euros a l’entitat culer cada any. De fet, el club blaugrana ha arribat a ser el tercer en tot el món que més diners rep per aquest tipus de patrocini, només superat pel Reial Madrid i el Manchester United.

El problema que té el Barça és que el seu acord amb Rakuten finalitza el pròxim 30 de juny i sembla que l’empresa japonesa no està interessada per seguir promocionant la seva marca a través de l’equipament del club blaugrana. Rakuten no vol assumir les elevades exigències econòmiques que demana l’entitat culer per aquest servei. Per tant, la directiva culer està treballant per trobar un nou patrocinador per a la samarreta del Barça i obtenir així una font d’ingressos fixa durant uns anys.

El Mundo Deportivo explica que una de les marques que més s’ha interessat a promocionar-se a través de l’equipament del Barça és Spotify, una empresa que ofereix serveis de reproducció de música multimèdia. El mateix diari assegura que aquesta entitat veu el Futbol Club Barcelona com una gran oportunitat per captar més seguidors, sobretot, a través de les xarxes socials. El Barça és l’equip de futbol que més seguidors té arreu del món amb un total de més de 400 milions.

Durant els últims dies, també s’ha parlat d’una altra oferta que ha rebut el Barça per part d’una empresa que vol que el seu nom aparegui a la samarreta blaugrana. És el cas de Vegan Nation, una marca israeliana que té com a objectiu promoure el veganisme arreu del món. Aquesta informació va ser avançada pel diari Ara, que assegura que Vegan Nation estaria disposada a fer front a les altes exigències econòmiques que demana el Barça per fer publicitat a la part frontal de la seva equipament.



Més notícies
Xavi Hernández, entrenador del Barça | FC Barcelona
Xavi ja ha triat els dos fitxatges que vol aquest hivern
Notícia: Xavi ja ha triat els dos fitxatges que vol aquest hivern
Comparteix
El tècnic egarenc vol incorporar un davanter i un lateral aquest mes
Pep Guardiola, entrenador del Manchester City | Europa Press
El City pensa en un exblaugrana per substituir Guardiola
Notícia: El City pensa en un exblaugrana per substituir Guardiola
Comparteix
El club anglès ja busca alternatives per si no renova el seu tècnic

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa