Món Esport
El City pensa en un exblaugrana per substituir Guardiola

L’entrenador del Manchester City, Pep Guardiola, finalitza el seu contracte amb el club el juny del 2023. A hores d’ara, el tècnic català no ha acordat la renovació del seu vincle amb l’equip citizen i tampoc sembla que estigui a prop de fer-ho. Quan l’exblaugrana dirigia al Barça, ja era força habitual que no prengués una decisió sobre allargar o no la seva estada amb el club fins que s’acostava l’expiració del seu contracte.

No obstant això, el Manchester City comença a inquietar-se davant la manca d’interès del tècnic a renovar i ja està pensant en qui seria el substitut del tècnic català si no allarga el seu contracte. Segons el diari anglès Daily Mail, el club anglès segueix de ben a prop Mikel Arteta, que actualment dirigeix l’Arsenal.

Sembla que el Manchester City vol continuar amb un entrenador que conegui la filosofia del Barça si marxa Guardiola, ja que Arteta va formar part de les categories inferiors del club blaugrana. L’exmigcampista va debutar amb el filial culer al curs 1999-2000 i va romandre durant temporada i mitja al Barça B. Després, va jugar com a cedit al Paris Saint Germain pel club blaugrana durant un any i mig. Un cop va acabar el seu préstec amb el club francès, va marxar del Barça per fitxar pel Glasgow Rangers.

El mateix ‘Daily Mail’ assegura que l’Arsenal coneix l’interès del Manchester City i vol blindar Mikel Arteta com abans millor. El diari anglès assegura que el club londinenc està a punt d’oferir una renovació al seu tècnic per evitar la seva marxa. Tot i que l’Arsenal sembla força amoïnat per la possible marxa d’Arteta, s’ha de tenir en compte que la prioritat del Manchester City és que renovi Pep Guardiola. Per tant, el club citizen no prendrà cap decisió fins que conegui els plans de futur del tècnic català.



Més notícies
Josep Maria Bartomeu i Pique durant l'acte de renovació del central | FC Barcelona
Piqué hauria signat un contracte desorbitat amb Bartomeu
Notícia: Piqué hauria signat un contracte desorbitat amb Bartomeu
Comparteix
El jugador del Barça havia acordat cobrar 40 milions en les seves dues últimes temporades al futbol
Ousmane Dembélé, jugador del Barça | FC Barcelona
La marxa de Dembélé podria costar diners al Barça
Notícia: La marxa de Dembélé podria costar diners al Barça
Comparteix
El Borussia Dortmund hauria de rebre cinc milions d'euros per part del Barça si Dembélé marxa abans del juny

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa