Món Esport
La marxa de Dembélé podria costar diners al Barça

El divorci entre el Barça i Ousmane Dembélé és total. El club ja ha deixat clar al futbolista que no tornarà a vestir la samarreta blaugrana si no renova el seu contracte, que finalitza el pròxim mes de juny. Si el francès finalment no allarga el seu vincle contractual amb l’entitat culer, podrà marxar a l’estiu sense que el seu nou propietari hagi de pagar res pel seu fitxatge. La direcció esportiva del Barça vol impedir que un jugador que va costar prop de 140 milions d’euros surti del club sense deixar res a la caixa. Per aquest motiu, la directiva barcelonista està fent tot el possible perquè Dembélé marxi aquest mes de gener i poder rascar una mica de diners per la seva sortida.

Com ja us hem explicat a Món Esport, el Barça ja hauria rebut la primera oferta per Ousmane Dembelé. El diari anglès The Sun assegura que el Chelsea vol incorporar al francès com a cedit en aquest mercat d’hivern. El club anglès estaria disposat a pagar quatre milions d’euros al club blaugrana pel préstec del davanter. El mateix diari apunta que la direcció esportiva blaugrana veuria amb molt bons ulls l’operació perquè és una de les últimes oportunitats que tindrà de fer caixa amb Dembélé.

Ara bé, aquesta operació podria costar diners al Barça. El mitjà alemany Sport1 assegura que el club blaugrana hauria de pagar cinc milions d’euros al Borussia Dortmund en cas que Dembélé surti del club abans de la finalització del seu contracte. El club alemany era el propietari del francès abans de la seva arribada al Barça i hauria inclòs aquesta clàusula en l’acord pel traspàs del futbolista a l’entitat culer. Tot i això, la directiva blaugrana podria estar interessada en la marxa de Dembélé. Encara que el club hagi de pagar cinc milions si surt el davanter, en rebria quatre per part del Chelsea i deixaria de pagar la meitat del sou del jugador d’aquesta temporada. Aquesta quantitat equival a uns sis milions d’euros. Per tant, seguiria sent una operació profitosa pel Barça.



Més notícies
Xavi abraça Ansu després de la seva lesió | FC Barcelona
Ansu Fati, baixa probable fins a la temporada vinent
Notícia: Ansu Fati, baixa probable fins a la temporada vinent
Comparteix
Ansu Fati podria passar tres o quatre mesos de baixa si optés per operar-se després de la nova lesió patida
Dembélé, recuperant-se de la seva darrera lesió | FC Barcelona
Dembélé podria marxar cedit els propers dies a un gran equip europeu
Notícia: Dembélé podria marxar cedit els propers dies a un gran equip europeu
Comparteix
El Chelsea demanaria al Barça la cessió del francès en aquest mercat de fitxatges, a canvi de 4 milions d'euros i fent-se càrrec de la seva fitxa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa