Món Esport
Dembélé podria marxar cedit els propers dies a un gran equip europeu

Ousmane Dembélé està protagonitzant una sèrie televisiva que ha emès episodis de gèneres molt variats. Ahir en va oferir un de dramàtic, amb el dur missatge del director esportiu del Futbol Club Barcelona, Mateu Alemany; i un de còmic, amb el surrealista comunicat del futbolista francès a les seves xarxes socials. Avui, però, toca la ciència-ficció. Perquè el Barça estaria prop de rebre una inesperada oferta pel campió del món, en forma de cessió i per part del Chelsea FC.

Els vigents campions d’Europa estan entrenats per Thomas Tuchel. I aquest ja va tenir Dembélé a les seves ordres. De fet, l’alemany és el tècnic que més rèdit ha tret a l’extrem. I fa tres anys, quan entrenava el Paris-Saint Germain, va declarar que “Dembélé és un jugador increïble, amb molt de talent. L’he gaudit en cada entrenament. Té un talent extraordinari. És un bon noi, i vaig passar un bon any amb ell“. Tuchel va ser el seu entrenador quan el francès va meravellar el continent amb actuacions estel·lars, ara fa cinc anys. I a la directiva de Josep Maria Bartomeu, que va pagar una morterada pel futbolista.

Thomas Tuchel i Ousmane Dembélé, quan van coincidir al Borussia Dortmund | AFP

L’equip londinenc, doncs, estaria planejant, segons el diari anglès The Sun, signar Dembélé en qualitat de cedit fins al final de la temporada. Ho faria a canvi de 4 milions d’euros, i fent-se càrrec de la totalitat del seu salari. Més enllà de l’oportunitat que els donaria això de gaudir del futbolista en el tram final d’aquesta temporada, també els permetria lligar-lo i que no marxi a cap altre gran equip europeu. I és que l’esgotament del contracte de Dembélé és una gran oportunitat de mercat per a tothom. Però el Chelsea pretendria avançar-se a les rebaixes.

Llavors, al final de la temporada els blues podrien signar-lo sense pagar cap preu pel traspàs. Allà, Dembélé podria rebre els diners que aquí mai percebria. I el Barça trobaria el mal menor. Si bé no rebria un preu raonable pel futbolista (només 4 milions d’euros per un futbolista que té un valor de 30 milions segons Transfermarkt), s’estalviaria la seva fitxa i es trauria de sobre un futbolista que mentalment ja està fora (en aquest sentit, l’entrenador, Xavi Hernández, ja el va deixar fora de la trascendental eliminatòria de vuitens de final de Copa davant l’Athletic). I obtindria uns diners amb els quals només comptava en l’escenari més optimista. Queden deu dies de mercat de fitxatges, i la sèrie televisiva d’Ousmane Dembélé promet seguir entretenint l’audiència.



Més notícies
Ousmane Dembélé, durant un entrenament | Europa Press
Brutal estripada d’una llegenda del Barça contra Dembélé
Notícia: Brutal estripada d’una llegenda del Barça contra Dembélé
Comparteix
Hristo Stoítxkov no s'ha mossegat la llengua: "No embrutis l'escut i marxa"
Dembélé i Laporta, en arxiu | FC Barcelona
Missatge oficial del Barça sobre el cas Dembélé
Notícia: Missatge oficial del Barça sobre el cas Dembélé
Comparteix
Mateu Alemany li demana públicament que marxi durant els dies de mercat d'hivern que resten

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa