Món Esport
Brutal estripada d’una llegenda del Barça contra Dembélé

Malgrat que encara sigui jugador del Futbol Club Barcelona, Ousmane Dembélé i el seu agent Moussa Sissoko són, actualment, els enemics públics número u de molts seguidors del Barça. El fet que no vulgui renovar sense que s’acceptin les seves condicions amb unes pretensions altíssimes, lluny del rendiment que ha mostrat, i que no vulgui ni fer el favor a l’entitat blaugrana de marxar en aquest mercat d’hivern per ajudar a sanejar l’economia del club han provocat que molts culers no el vulguin veure ni en pintura. De fet, el seu propi entrenador, Xavi Hernández, l’ha apartat de la dinàmica de joc del primer equip i el director de l’Àrea de Futbol, Mateu Alemany, li ha demanat públicament que marxi.

Enmig d’aquesta tempesta, ha aparegut un dels exjugadors del Barça més estimats per una part de l’afició, ja que sempre diu les coses tal com ragen. Es tracta del búlgar Hristo Stoítxkov, qui ha carregat de forma brutal contra Dembélé amb unes declaracions que demostren com d’empipat està pel que el francès li està fent al club: “Si no vols estar a Barcelona, com a mínim no embrutis l’escut. Marxa ja i dona les gràcies per haver estat quatre anys i mig enganyant la gent, fent veure que sabies jugar a futbol. Si no t’agrada Barcelona, moltes gràcies i adéu”.

A més a més, Stoítxkov ha comparat la situació de Dembélé amb la d’ell mateix i li ha recriminat una cosa que molts culers sempre han trobat a faltar en el francès, com és la seva manca d’esforços per adaptar-se: “Jo em vaig implicar com a estranger per saber què significava el Barça. Coneixia Kubala, Carrasco, Krankl, Lineker, Bakero, Salinas… sabia quina era la història de Barcelona i tu mai no has entès què és el Barça. I t’ho diu una persona que va jugar en la teva posició. Mai no t’has implicat en saber qui havia jugat a la història del club en aquesta posició”. També ha aplaudit la postura de la junta directiva i l’entrenador amb aquest cas.



Més notícies
Dembélé i Laporta, en arxiu | FC Barcelona
Missatge oficial del Barça sobre el cas Dembélé
Notícia: Missatge oficial del Barça sobre el cas Dembélé
Comparteix
Mateu Alemany li demana públicament que marxi durant els dies de mercat d'hivern que resten
Ousmane Dembélé, jugador del Barça | Europa Press
Duríssima resposta de Dembélé al Barça
Notícia: Duríssima resposta de Dembélé al Barça
Comparteix
"No tinc el costum de cedir al xantatge", ha escrit en una carta oberta

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa