Comença l’etapa de Laporta als despatxos

La junta directiva es reuneix per primera vegada

Després d’haver guanyat les eleccions el dia 7 de març, Joan Laporta ha trigat deu dies en prendre possessió del càrrec. Un cop ha estat investit de forma oficial, el següent pas és començar les seves tasques com a president. La primera de totes, o com a mínim la primera amb molta importància, la farà avui divendres 19 de març, quan reunirà per primera vegada la junta directiva per definir els rols de cadascun dels seus membres, entre els que destaquen Elena Fort, Rafa Yuste i Eduard Romeu.

Durant el divendres també assistirà a la innauguració de la Cruyff Court a l’Hospitalet de Llobregat. Hi anirà acompanyat d’un dels capitans del primer equip, Jordi Alba, nascut a la població pròxima a Barcelona. Com el mateix Laporta ha repetit durant moltes ocasions, la figura del “Johan” serà molt present durant el seu mandat i ho deixa clar des del primer dia.

A més a més, cal destacar que Laporta ja havia protagonitzat alguns actes de cara a la galeria com a president electe. Més enllà del seu discurs d’investidura, l’advocat barceloní ja ha visitat els dos primers equips de futbol, el masculí i el femení, el filial masculí i el primer equip de bàsquet masculí. També ha acompanyat Ronald Koeman i tota l’expedició a París i ha estat present al Barça-Osca. El seu pròxim desplaçament serà a Donosti per al Reial Societat-Barça del pròxim diumenge.

Més informació

Nou comentari