Jaume Roures nega haver ajudat a finançar l’aval de Laporta

No va abonar cap quantitat, sinó que va garantir una pòlissa

Novetats respecte al serial institucional del Barça de la darrera setmana, és a dir, respecte al famós aval que va portar de corcoll Joan Laporta i la seva junta directiva durant uns dies. Jaume Roures, fundador i director general de la productora catalana Mediapro, ha negat una informació avançada pel diari Expansión que assegurava que ell havia aportat trenta milions d’euros a aquest aval.

En un comunicat, Roures ha aclarit tots els fets i ha donat a entendre que tot plegat va ser un malentès. Així doncs, l’empresari català ha advertit que no va “prestar cap aval personal ni abonar cap quantitat”, sinó que el que va fer va ser “garantir una pòlissa al Banc Sabadell” a través de la societat Orpheus, vinculada a la seva persona. Aquesta pòlissa, tindria una validesa de només uns mesos, segons explica el mateix CEO de Mediapro.

Roures deixa clar que ho va fer per “evitar la repetició de les eleccions” a can Barça. Certament, la situació era crítica, ja que Laporta va estar a poques hores de traspassar la data límit i no poder entregar l’aval a LaLiga. D’aquesta manera, l’ajuda de Roures, fos de la manera que fos, va ser clau per impedir que la crisi institucional de l’entitat blaugrana s’agreugés.

Més informació

Nou comentari