Món Esport
Així serà l’Espai Barça de Joan Laporta
  • CA

Joan Laporta, expresident del Barça i candidat a les pròximes eleccions del 7 de març, ha presentat les seves propostes per a l’Espai Barça. Amb aquesta darrera exposició, l’advocat barceloní ja ha explicat el seu projecte de forma pràcticament completa i només manca la presentació més important, la de l’àrea esportiva.

Pel que fa a l’Espai Barça, Laporta li ha volgut donar una gran importància dins de la seva candidatura. “És el repte més important que té el club a curt termini”, ha assegurat, “som davant un projecte de grans dimensions econòmiques, però els grans reptes no ens espanten, ens estimulen”.

Per a Laporta és una prioritat fer “una renovació profunda de l’estadi”, apostant sempre per la “sostenibilitat”. També han participat de la presentació Elena Fort, qui ha destacat que fins ara hi ha hagut un “desconeixement de la situació de totes les actuacions fetes” i Jordi Llauradó, que assegura que s’ha de fer una gran remodelació, perquè “el Barça mereix un estadi a l’alçada”.

Cal destacar que el nou Camp Nou, o l’Espai Barça, proposat per Joan Laporta vol ser líder en sostenibilitat. És a dir, “social i èticament responsable”. També s’aposta per un nou Palau Blaugrana, digne d’acollir partits d’Eurolliga de bàsquet i un “Petit Palau” per a altres partits de les seccions. El projecte inclouria un nou format de ticketing i seient lliure i s’estudiaria la possiblitat de patrocinar-ne el nom.



Més notícies
Joan Laporta, durant l'entrevista amb el Món | Jordi Borràs
Laporta: “Qui digui que vaig deixar el Barça en una situació com la d’ara no coneix la realitat del club”
Notícia: Laporta: “Qui digui que vaig deixar el Barça en una situació com la d’ara no coneix la realitat del club”
Comparteix
ENTREVISTA a l'expresident i candidat a la presidència del Barça | "El retorn esportiu que genera Messi no té preu", argumenta
Laporta: “Em semblaria una manca de sensibilitat que Espanya jugués al Camp Nou”
Notícia: Laporta: “Em semblaria una manca de sensibilitat que Espanya jugués al Camp Nou”
Comparteix
L'expresident i precandidat a les eleccions del pròxim 24 de gener reivindica, en una entrevista amb El Món, que "el Barça ha de bategar al ritme del país"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa