Món Esport
L’important canvi que pensa fer Laporta al seu organigrama

Després que el Futbol Club Barcelona comuniqués que Ferran Reverter, fins ara director executiu o CEO del Barça, dimitís del seu càrrec, Joan Laporta ja s’ha posat mans a l’obra per substituir-lo. Segons ha informat el diari Sport, el president estaria valorant atorgar el càrrec en qüestió a Mateu Alemany, fins ara director de futbol del club. D’aquesta manera, la posició actual d’Alemany quedaria vacant i el Barça hauria d’establir-hi una nova persona.

La sortida de Reverter ahir va caure com una bomba sobre el barcelonisme. Ningú no s’esperava la decisió, presa, segons el club i el mateix empresari, a causa de “motius personals i familiars”. Segons ha informat el diari Sport, Reverter ha vist que per treballar en una institució com és el Futbol Club Barcelona, s’hi ha de dedicar les 24 hores del dia, els set dies de la setmana i els 365 dies de l’any. Si bé va tornar d’Alemanya i va deixar MediaMarkt per poder passar més temps amb la seva família a Catalunya, s’ha adonat que en un lloc com el Barça no resoldrà aquest problema.

Així doncs, i sempre segons l’Sport, aquest ha estat un argument molt important a l’hora d’entendre la seva decisió. A més a més, ja considera que ha fet una feina destacada a l’entitat culer, ja que ha traçat el full de ruta dels pròxims anys per treure el Barça del pou en què estava quan va arribar Laporta a la presidència.

Ara seria torn per a Mateu Alemany. El mallorquí ha estat, des que Joan Laporta va accedir al poder blaugrana fins ara, director de futbol del club. Això ha implicat que s’encarregués de planificar l’equip entrenat abans per Ronald Koeman i ara per Xavi Hernández. I si es confirma la notícia, rebria un càrrec amb més responsabilitat. Seria la persona amb la màxima responsabilitat executiva en la gestió i la direcció de l’empresa. Després de Laporta, seria qui més mana. en la junta directiva.

Cal recordar que Alemany ja ha tingut càrrec d’envergadures similars. Al Mallorca va exercir com a president entre els anys 2000 i 2005. I en aquella etapa el club balear, entre d’altres triomfs, va aconseguir el d’una meritòria Copa del Rei. Al València, entre els anys 2017 i 2019, va tenir un càrrec similar al d’ara, en haver sigut gerent general. Allà va aconseguir també una Copa del Rei i dues classificacions de dues possibles a la Champions League.



Més notícies
Sergi Roberto, futbolista del Barça | Europa Press
Sergi Roberto, amb un peu fora del Barça
Notícia: Sergi Roberto, amb un peu fora del Barça
Comparteix
El Barça no estaria disposat a acceptar la proposta del seu representant ni a renovar-lo
Dani Alves, jugador del Barça | Europa Press
Dani Alves, dos partits de sanció
Notícia: Dani Alves, dos partits de sanció
Comparteix
Es perdrà els duels de Lliga contra l'Espanyol i el València

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa