Món Esport
Sergi Roberto, amb un peu fora del Barça

La situació contractual de Sergi Roberto s’està espinant. El reusenc acaba contracte el juny d’enguany, i tot semblava indicar que acabaria renovant amb el Futbol Club Barcelona. Però ara, segons informa Mundo Deportivo, Roberto creu el contrari. Creu que no renovarà, i que de cara a la temporada vinent haurà de buscar un nou equip. I és que, malgrat el seu representant, Josep Maria Orobitg, i el director de futbol del club, Mateu Alemany.

Crida l’atenció perquè l’entrenador, Xavi Hernández, era partidari de la seva continuïtat quan va arribar. Ho va expressar a la directiva. A més, en roda de premsa s’hi va desfer en elogis. Però de l’altra banda de la balança hi ha la ferotge competència que te a dia d’avui Roberto. El mig del camp està molt poblat i allà ho tindria difícil per tenir minuts. I al lateral dret, per una banda està Dani Alves i per l’altra el Barça confia a incorporar-hi César Azpilicueta.

Sergi Roberto i el seu entorn, doncs, confiaven en abordar ara la renovació. Però senten que el club “li està donant allargues”. Diuen que aquest els ha transmès que esperava haver negociat durant el mercat hivernal de fitxatges perquè la renovació, a la baixa, hagués incidit en la massa salarial i així haver pogut fet les incorporacions amb més tranquil·litat. Ara doncs, la situació és d’incertesa. També segons informacions de Mundo Deportivo, el futbolista plantejava una ampliació de dues temporades i rebaixar-se el sou. De fet, així ho va anunciar al principi de la temporada. Però sembla que va ser excessivament optimista, en tant que l’operació s’ha congelat.

Roberto va començar sent una peça clau del Barça post Messi, registrant dos gols i una assistència a les tres primeres jornades de Lliga. Va actuar com a lateral, carriler i interior. Però va caure lesionat en la fatídica derrota al camp del Rayo Vallecano. La lesió de cuixa que va tenir Sergi Roberto el passat mes de novembre és la més greu que ha tingut en les dotze temporades en les quals ha participat en el primer equip. En elles, ha marcat 12 gols i ha fet 37 assistències.



Més notícies
Dani Alves, jugador del Barça | Europa Press
Dani Alves, dos partits de sanció
Notícia: Dani Alves, dos partits de sanció
Comparteix
Es perdrà els duels de Lliga contra l'Espanyol i el València
Ciro Messi, amb els seus pares | @leomessi
El gest del fill petit de Messi que no ha agradat gens al PSG
Notícia: El gest del fill petit de Messi que no ha agradat gens al PSG
Comparteix
Ha estat una imatge molt comentada a les xarxes socials

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa