Món Esport
VÍDEO | Laporta fa un gest que indica les seves intencions amb Haaland

El president del Futbol Club Barcelona, Joan Laporta, ja s’està començant a oblidar de la que havia estat la nineta dels seus ulls durant els últims mesos, Erling Haaland. El davanter noruec del Borussia Dortmund, pretès per moltíssims equips europeus, era la gran fixació del màxim dirigent del Barça i el volia incorporar en el pròxim mercat de fitxatges d’estiu. De fet, havia iniciat tràmits amb el seu representant, Mino Raiola, i fins i tot l’entrenador del primer equip masculí de futbol, Xavi Hernández, s’havia reunit amb el mateix jugador per explicar-li el seu projecte.

Tanmateix, els greus problemes amb el límit salarial de la Lliga i la situació financera del club, que es troba encara molt lluny d’arribar a condicions òptimes, han fet que aquest fitxatge es doni pràcticament per descartat. Així ho han insinuat en algunes ocasions el mateix Laporta i altres membres importants de la seva junta directiva, com el vicepresident esportiu, Rafa Yuste, o el vicepresident econòmic, Eduard Romeu. Ara, però, s’afegeix un nou argument per pensar que el club dona per impossible la incorporació del davanter noruec.

El gest de Laporta que descarta el fitxatge de Haaland

Durant un acte a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, el president Laporta ha saludat uns aficionats, juntament amb Eric Garcia i alguns membres del seu equip directiu. Ha estat aleshores quan, sentint diversos crits que feien referència a Haaland, ha fet un gest que ho diu tot. El president del Barça s’ha fregat la part lateral del dit índex amb la punta del dit polze o, dit d’una altra manera, ha fet el clàssic gest que indica que quelcom és molt car. D’aquesta manera, ha tornat a insistir, de forma poc oficial i distesa, però molt clara, que les xifres econòmiques de l’arribada de Haaland es troben molt lluny del pressupost actual del Futbol Club Barcelona.



Més notícies
Miralem Pjanić, en la seva presentació com a jugador del Barça | Europa Press
Afegeixen una nova pedra a la motxilla de Laporta
Notícia: Afegeixen una nova pedra a la motxilla de Laporta
Comparteix
El Besiktas no comptarà amb Pjanić a partir de l'estiu, i el president blaugrana li haurà de buscar un nou destí
Pierre-Emerick Aubameyang, jugador del Barça, abraça el seu company Ousmane Dembélé després de marcar gol contra el Llevant gràcies a una assistència del mateix | Europa Press
Aubameyang dona pistes sobre el futur de Dembélé
Notícia: Aubameyang dona pistes sobre el futur de Dembélé
Comparteix
El gabonès ha llançat dos missatges clau després de la victòria contra el Llevant

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa