Món Esport
Aubameyang dona pistes sobre el futur de Dembélé

El Futbol Club Barcelona va aconseguir ahir una victòria molt suada i celebrada. Sí, ho va fer contra un rival, el Llevant, de la part baixa de la classificació. Però això no impedeix que els granotes hagin competit de tu a tu a la xavineta. Tal com ho va fer l’anterior rival dels blaugranes, ahir de lila. Per tant, diversos jugadors culers van haver de sortir al rescat. Un d’ells va ser Ousmane Dembélé. El francès va servir a Pierre-Emerick Aubameyang l’1-1 provisional, després d’un penal errat per part dels locals, i amb una centrada impecable. D’aquesta manera, Dembélé va signar la seva onzena assistència de la temporada, i una de nova per al seu amic. De fet, aquest mateix, Aubameyang, després del matx, va llançar al mosquit dos missatges plens de simbolisme i en la línia de la seva possible continuïtat a Can Barça.

El missatge postpartit de Pierre-Emerick Aubameyang sobre el futur d’Ousmane Dembélé

En primer lloc, després del matx, el mateix Aubameyang va atendre, amb el seu quasi perfecte castellà, les preguntes del canal de televisió Movistar+. Allà es va referir, entre altres qüestions, a la societat que està formant amb Dembélé (i que va iniciar al Borussia Dortmund, quan tots dos van coincidir en l’equip alemany la temporada 2016/2017). “Ousmane em coneix bé, i per això he d’estar sempre preparat quan ell és a la dreta. S’ha de quedar!”, va exclamar.

És, per tant, una declaració d’intencions d’un dels millors fitxatges hivernals de la història. Aubameyang ha aterrat de la millor de les formes a Barcelona. Després de patir en els seus darrers mesos a l’Arsenal de Mikel Arteta, s’ha retrobat amb si mateix. Està demostrant l’esperit golejador que té. I és que ha marcat 10 gols en només 14 partits, a banda de l’assistència que va atorgar a Ferran Torres en el clàssic. Però el millor soci del gabonès és el francès. Socis, companys d’equip i molt bons amics. Dembélé és clau en el gran rendiment d’Aubameyang, i Aubameyang ho està sent en el gran rendiment de Dembélé. I ho pot ser en la seva continuïtat.

L’emoticona al seu compte d’Instagram que simbolitza una renovació

I és que no satisfet amb el missatge que va donar en la televisió, via xarxes socials en va llançar un altre. Més subliminal, però igual de contundent. Aubameyang va publicar una publicació al seu perfil d’Instagram, amb fotos del partit al Ciutat de València. És un àlbum amb quatre imatges, en el qual en la primera foto surt, per descomptat, Dembélé. Hi surten tots dos abraçats. El més cridaner, però, és el text i les emoticones que ha posat el davanter per acompanyar l’àlbum en qüestió: “Fins al darrer minut. Som-hi”, ha posat en primera instància. A continuació, ha etiquetat el compte de Dembélé, i ha adjuntat una emoticona que simbolitza una renovació.

Publicació del perfil oficial d’Instagram de Pierre-Emerick Aubameyang | @auba

Dembélé acaba contracte amb el Barça el mes de juny d’enguany. Per tant, a hores d’ara només li manca un mes i mig de vida blaugrana. Després del serial que van protagonitzar ell i el seu agent, Moussa Sissoko, el mes de gener passat, en el qual es van negar a renovar amb les condicions proposades per la junta de Joan Laporta, ara sembla que finalment totes dues parts estan més disposades a entendre’s, després que el campió del món doni el millor rendiment fins ara i que se’l vegi més compromès i somrient que mai.



Més notícies
Pedri González, jugador del Barça | Europa Press
El Barça més èpic remunta un partit amb tres penals en contra (2-3)
Notícia: El Barça més èpic remunta un partit amb tres penals en contra (2-3)
Comparteix
Els blaugranes han donat la volta a un partit contra el Llevant on els han assenyalat tres penals en contra
Xavi Hernández, entrenador del Barça | Europa Press
Les decisions de Xavi transformen la pena màxima en èpica
Notícia: Les decisions de Xavi transformen la pena màxima en èpica
Comparteix
Tres jugadors que han sortit des de la banqueta han estat els protagonistes del triomf

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa