Món Esport
Una llegenda del Barça diu a Laporta quin jugador fitxar per triomfar

Joan Laporta està “molt satisfet” de com ha tancat el mercat de fitxatges d’hivern, com ell mateix ha assegurat en roda de premsa. Les incorporacions d’Adama Traoré, Pierre-Emerick Aubameyang, Ferran Torres i Dani Alves busquen que l’equip sigui cada vegada més competitiu i que el Futbol Club Barcelona tingui eines per tornar a la grandesa que va assolir en la primera etapa de l’advocat català al capdavant de l’entitat blaugrana, tant amb Pep Guardiola, com amb Frank Rikjaard.

Deco i la seva funció dins del Barça

És per això que Mateu Alemany, el director de l’Àrea de Futbol del Club, ja treballa en el pròxim mercat de fitxatges, el de l’estiu vinent, perquè al Barça encara li queda molt camí per recórrer pel que fa a tenir una plantilla competitiva. Qui s’ha posat en contacte amb ell darrerament, segons explica el mitjà brasiler UOL, és la llegenda blaugrana Deco, que va triomfar entre el 2004 i el 2008 al Camp Nou, i ho ha fet per recomanar-li un fitxatge. De fet, el portuguès té un vincle laboral amb l’entitat culer des de l’arribada de Laporta a la presidència.

Andrey Santos és el nom de la promesa brasilera

Es tracta del jove migcampista brasiler Andrey Santos. Actualment juga a les categories inferiors del Vasco da Gama, on ha començat a destacar fins al punt que també ha estat convocat amb la selecció del seu país i també ha arribat a debutar amb el primer equip. Té contracte fins al 2023 i una clàusula de rescissió de trenta milions d’euros, però el Barça creu que se’l podria endur per uns set milions.

Jugadors joves amb potencial, un mercat a explorar

La inversió promet per al club blaugrana, ja que, de sortir bé, suposaria la incorporació d’un futbolista amb potencial per un preu totalment assumible. El Barça no es troba en la situació de poder afrontar fitxatges d’altíssim nivell, més enllà del somni de Haaland, així que el club culer ha d’explotar aquestes vies per crear el projecte de futur que, amb Laporta a la presidència i Xavi Hernández a la banqueta, ha de fer oblidar els darrers anys, totalment tràgics per a l’entitat.



Més notícies
Joan Laporta presenta Adama Traoré al Camp Nou | FC Barcelona
Han signat Laporta i Alemany el millor mercat hivernal de la història?
Notícia: Han signat Laporta i Alemany el millor mercat hivernal de la història?
Comparteix
El Món compara el d'enguany amb antics mercats hivernals del Barça i de grans equips europeus
José Luis Garà, en arxiu | Europa Press
Els quatre fitxatges més probables del Barça l’estiu vinent
Notícia: Els quatre fitxatges més probables del Barça l’estiu vinent
Comparteix
El mercat d'hivern tot just acaba de tancar-se, però el club ja treballa en la pròxima finestra

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa