Món Esport
Els quatre fitxatges més probables del Barça l’estiu vinent

Tot just ha acabat el mercat de fitxatges d’hivern, però un equip com el Futbol Club Barcelona no es pot permetre descansar ni un segon. Mateu Alemany, director de l’Àrea de Futbol, ha fet un gran treball, cosa que ha reconegut el mateix Joan Laporta en roda de premsa i li ho ha agraït amb insistència. Mateu, però, no en té prou i ja treballa en les possibles noves incorporacions de la pròxima finestra de traspassos, la qual començarà el mes de juliol d’aquest mateix any 2022, però la qual ja té diverses negociacions obertes.

L’arribada segura

El fitxatge de César Azpilicueta és gairebé un fet. Diversos mitjans de comunicació que han tingut accés a l’entorn del futbolista han assegurat que totes les parts ja s’han posat d’acord per tancar aquesta operació. El defensa navarrès finalitza contracte amb el Chelsea, on ha jugat durant els últims anys, i vol un canvi d’aires. Arribarà gratuïtament i reforçarà diverses posicions de la línia de darrere.

La petició de Xavi

El tècnic egarenc ha demanat durant aquest mercat de fitxatges d’hivern l’arribada d’Álvaro Morata. Finalment, no s’ha pogut produir perquè s’havien de posar d’acord moltes parts: el jugador, l’Atlètic de Madrid, la Juventus de Torí i el mateix Barça. Tanmateix, aquest estiu finalitzarà la seva cessió amb el club italià i només li quedarà un any de contracte amb els matalassers. A l’Atlètic li interessa un traspàs per treure-li un petit rendiment econòmic i, segons el diari Sport, Morata estaria disposat a anar al Barça.

El fitxatge més necessari

Ja fa temps que es reclama un recanvi per a Jordi Alba al lateral esquerre. El jugador ideal té noms i cognoms des de fa temps i és José Luis Gayà. Fins ara no s’ha mogut del València, però acaba contracte l’any vinent i de moment no renova. Mateu Alemany el coneix des de fa temps i fa sonar la seva flauta des de fa temps per encantar-lo i portar-lo al Barça. Serà una decisió del futbolista, ja que si ell vol marxar, ho farà per un preu molt baix a causa de la seva situació contractual.

El somni

No cal dir que Joan Laporta està obsessionat amb la incorporació d’Erling Haaland. Se’l rifaran tots els grans equips europeus, però el club blaugrana es troba en una bona posició a la taula de negociacions per la bona relació del president amb Mino Raiola, representant del davanter noruec. Un dels problemes principals pot ser, però, els diners que s’hauran de pagar, tant pel traspàs, com pel sou, com per comissions.



Més notícies
Xavi Hernández, entrenador del Barça | Europa Press
Xavi ja ha decidit quin fitxatge descartarà a l’Europa League
Notícia: Xavi ja ha decidit quin fitxatge descartarà a l’Europa League
Comparteix
La UEFA permet inscriure-hi fins a tres nous futbolistes a aquestes alçades de la temporada
Joan Laporta presenta Adama Traoré al Camp Nou | FC Barcelona
Han signat Laporta i Alemany el millor mercat hivernal de la història?
Notícia: Han signat Laporta i Alemany el millor mercat hivernal de la història?
Comparteix
El Món compara el d'enguany amb antics mercats hivernals del Barça i de grans equips europeus

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa