Món Esport
Laporta confirma que Messi es vol quedar: Tebas és el problema
  • CA

El president del Barça Joan Laporta ha tornat a actualitzar la situació de qui, ara per ara, no és jugador blaugrana: Leo Messi. L’argentí va acabar ahir contracte amb l’entitat culer i actualment és un agent lliure. Tanmateix, el màxim dirigent del Futbol Club Barcelona ha repetit, per enèsima vegada, que Messi es vol quedar i que les dues parts han arribat a un acord per fer-ho. “Estem en el camí per trobar una fórmula”, ha insistit en declaracions a Deportes Cuatro.

Així doncs, la pregunta és: si Messi, el Barça i Laporta estan d’acord en la renovació, com és que aquesta no s’ha produït i que l’argentí ha hagut de quedar com a agent lliure? La resposta és molt senzilla: el problema és un factor extern. Concretament, LaLiga té fixats uns límits salarials molt estrictes per als clubs que hi competeixen. Com que el Barça encara no ha pogut donar sortida a tots els jugadors que voldria, l’entitat blaugrana té un problema amb el conegut com a fair play financer i ara per ara no li pot oferir un contracte a Messi sense saltar-se aquesta normativa.

Laporta està disposat a posar fil a l’agulla de forma urgent i per fer-ho ha obert dues vies. La primera d’elles és l’acceleració de l’operació sortida. Això s’ha pogut veure en un cas com el de Matheus Fernandes, a qui, abans que buscar-li un equip, se l’ha fet fora de forma fulminant. Si jugadors com Samuel Umtiti també forcen la seva estança al Barça, poden córrer la mateixa sort. A la vegada, el club està pressionant perquè futbolistes com Philippe Coutinho marxin el més aviat possible.

D’altra banda, el president blaugrana també ha concertat avui una reunió amb Javier Tebas, president de LaLiga, per veure si pot existir algun solució pel que fa al fair play financer. Messi és un jugador que aporta moltíssim a la Lliga pel que fa a visibilitat, promoció, atractiu per a l’estranger… és per això que Laporta creu que Tebas pot fer un pensament i facilitar al Barça l’opció de renovar l’argentí malgrat el límit salarial. Sigui com sigui, el president té clar que farà tot el que faci falta perquè Messi es quedi.



Més notícies
Xavi, en arxiu | Europa Press
Xavi esvaeix tots els dubtes: “Messi seguirà al Barça”
Notícia: Xavi esvaeix tots els dubtes: “Messi seguirà al Barça”
Comparteix
El tècnic de l'Al-Sadd s'ha mullat sobre l'actualitat del club blaugrana
Leo Messi, durant un partit | FC Barcelona
Messi deixa de ser jugador del Barça
Notícia: Messi deixa de ser jugador del Barça
Comparteix
El contracte de l'argentí amb el club blaugrana ha caducat i ara pot marxar lliure a qualsevol equip

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ningú respecta qui no es fa respectar a juliol 02, 2021 | 18:25
    Ningú respecta qui no es fa respectar juliol 02, 2021 | 18:25
    Si el senyor Messi vol quedar-se a Catalunya, el millor que pot fer és aprendre la llengua del país i així el Barça tindria un inadaptat menys. El senyor Laporta el podria matricular a un curs de llengua catalana del Consorci per a la Normalització Lingüística
    • Icona del comentari de: jo a juliol 02, 2021 | 20:05
      jo juliol 02, 2021 | 20:05
      ja ha sortit el gamarús de torn...
      • Icona del comentari de: Anònim a juliol 02, 2021 | 21:15
        Anònim juliol 02, 2021 | 21:15
        ...Doncs benvingut, noi !
  2. Icona del comentari de: Albert a juliol 03, 2021 | 04:06
    Albert juliol 03, 2021 | 04:06
    És que el sobrenom del Javier ja ho diu tot Te bas...
  3. Icona del comentari de: miquel puigpelat a juliol 03, 2021 | 08:22
    miquel puigpelat juliol 03, 2021 | 08:22
    Tebas és de vox, per tant, perjudicarà al Barça i tot el que sigui català. Ja va prohibir espectadors la temporada passada, que inclús els toros tenien públic, perquè el Madrid no tenia el camp preparat. Ara que ja acaben les obres, permetrà l'entrada de públic als estadis.
  4. Icona del comentari de: JordiT a juliol 03, 2021 | 08:46
    JordiT juliol 03, 2021 | 08:46
    No digas tonterias, el fair play viene de la UEFA y no la liga. Y menuda escusa, la verdad es que el club no tiene ahora mismo recursos para pagar sueldos muy elevados. Messi no renueva de momento por estrategias de mercado, esta jugando la Copa América, éstas competiciones revalorizan los jugadores, esperará a que finalize para si poder ir al club que más ofrezca.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa