Món Esport
Xavi esvaeix tots els dubtes: “Messi seguirà al Barça”
  • CA

L’entrenador de l’Al-Sadd de Qatar, Xavi Hernández, ha concedit unes declaracions a TV3 en les quals ha parlat sobre el tema de moda del dia a can Barça: Leo Messi. L’argentí és ara per ara un agent lliure, no té contracte amb el club blaugrana i la seva renovació encara no s’ha anunciat. Tanmateix, Xavi ho té clar: “És el millor futbolista de la història i jo crec que seguirà. Tant de bo es pugui fer oficial durant els pròxims dies”. Com ja ha fet en altres ocasions, ha recordat que les dues parts es necessiten l’una a l’altra.

D’altra banda, Xavi no ha pogut escapar de les típiques preguntes sobre el seu futur, la seva relació amb el president Joan Laporta i sobre si serà o no el substitut de Ronald Koeman a la banqueta del Barça. “Tinc molt bona relació amb el Jan, parlem sovint per WhatsApp, però tenim uns interessos diferents. Respecto Koeman, però com he dit altres vegades, jo sempre estaré a disposició del Barça”.

Finalment, el tècnic de l’Al-Sadd també ha parlat de la situació de Pedri, un futbolista que ha estat comparat amb ell mateix en diverses ocasions. El Barça està preocupat per la convocatòria del canari amb la selecció espanyola per als Jocs Olímpics de Tòquio, que farà que gairebé no tingui descans després de l’Eurocopa i que no pugui disputar els primers partits de Lliga amb el club blaugrana. En aquest sentit, Xavi també envia un missatge tranquil·litzador: “Segur que al futbolista li fa molta il·lusió anar als Jocs. Nosaltres també jugàvem molts partits. Ara bé, és normal que el club miri pels seus interessos”.



Més notícies
Pedri, amb la selecció espanyola | Europa Press
Indignació del Barça amb la selecció espanyola per Pedri
Notícia: Indignació del Barça amb la selecció espanyola per Pedri
Comparteix
El club està preocupat per l'acumulació de minuts sense descans del futbolista canari
Leo Messi, durant un partit | FC Barcelona
Messi deixa de ser jugador del Barça
Notícia: Messi deixa de ser jugador del Barça
Comparteix
El contracte de l'argentí amb el club blaugrana ha caducat i ara pot marxar lliure a qualsevol equip

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa