Indignació del Barça amb la selecció espanyola per Pedri

El club està preocupat per l'acumulació de minuts sense descans del futbolista canari

Pedro González Pedri està sent un dels jugadors revelació del futbol mundial. En la seva primera temporada al Barça i amb només 18 anys ha trencat tots els esquemes i tots els pronòstics i el seu potencial actual fa pensar que es pot acabar convertint en un futbolista estel·lar, d’època. Això va fer que Luis Enrique es fixés en ell per a la selecció espanyola i, fins al moment, ha disputat tots els minuts de La Roja a l’Eurocopa. Ara bé, Luis de la Fuente, seleccionador sots-21 també l’ha reclamat per als Jocs Olímpics de Tòquio, que començaran pocs dies després del final de la competició de la UEFA.

Si bé això és un gran premi per a Pedri i un reconeixement inequívoc del seu talent, també comença a ser un problema seriós per al Barça. Amb Ronald Koeman, el canari va disputar gairebé tots els partits i només va descansar quan la Lliga ja estava perduda. Amb Luis Enrique també ho està jugant tot, sent una peça fonamental del seu esquema. Si la selecció espanyola continua avançant fases a l’Eurocopa, Pedri acumularà molts minuts. Si a aquests els hi sumem els que pot acabar disputant als Jocs Olímpics, el jove jugador canari es plantarà a inicis-mitjan agost absolutament fos.

El Barça comença la pretemporada entre el 9 i el 12 de juliol i és impossible que Pedri hi sigui. O bé perquè encara serà a l’Eurocopa, o bé perquè estarà descansant. Amb l’afegitor de la convocatòria per als Jocs Olímpics, el canari no podrà ser a cap entrenament de la pretemporada, ni tampoc als primers partits de Lliga del Barça, que seran a partir del cap de setmana del 14-15 d’agost.

El club està preocupat per aquesta situació i ha intentat, sense èxit, que Pedri no vagi a Tòquio. El Barça és qui paga el seu sou, qui el forma durant la gran majoria de mesos de l’any i qui l’està convertint en l’estrella que és. És per això que no agrada gens que la selecció espanyola, tant l’absoluta com la sots-21, s’aprofiti del jugador sense miraments. Segons explica el diari Ara, el club considera que és “exagerat” tot el que se li demana al canari, però, en qualsevol cas, el següent pas és preparar un pla de readaptació per quan torni a Barcelona, ja que, si no hi ha cap canvi inesperat, Pedri ho jugarà tot amb La Roja.

Més informació

Comentaris

  Pepet Juliol 1, 2021 5:22 pm
  El que hauria de fer el Barça és EXIGIR que Pedro no jugui o bé, lamentant-ho molt, dir-li directament al jugador que triï: o plega ell mateix o no jugarà la propera temporada fins que estigui recuperat.
   Doctor Strangelove Juliol 1, 2021 7:06 pm
   Tu Pepet deus ser d'aquells que l'única pilota que ha vist és la dels seus mocs, oi? Doc.
  Anònim Juliol 2, 2021 5:24 pm
  Si fossis el nano que voldrieu vosaltres ?no siem......

Nou comentari