Món Esport
Revelades les dates més importants del calendari de Lliga
  • CA

El calendari de la Lliga de la pròxima temporada ha estat revelat després d’haver estat sortejat i d’aquesta manera els partits més transcendentals de la competició ja tenen data. Cal tenir en compte que aquesta començarà el cap de setmana del 15 d’agost. El primer partit del Barça serà contra la Reial Societat al Camp Nou, mentre que l’Espanyol tornarà a la Primera Divisió amb un duel contra l’Osasuna al Sadar.

El partit més esperat de la Lliga per al públic internacional i per als aficionats del Barça i el Reial Madrid, el clàssic, també té data. El de la primera volta es disputarà a la desena jornada, el cap de setmana del 24 d’octubre, al Camp Nou. La tornada serà al Santiago Bernabéu el cap de setmana del 20 de març, corresponent a la jornada 29 de Lliga.

Amb el retorn de l’Espanyol a la Primera Divisió també hi haurà el retorn dels derbis catalans i de la ciutat de Barcelona. Culers i pericos es tornaran a veure les cares el cap de setmana del 21 de novembre, a la catorzena jornada, al Camp Nou. A Cornellà hi disputaran la tornada el cap de setmana del 13 de febrer corresponent a la jornada 24 de Lliga. La competició acabarà el cap de setmana del 22 de maig: l’Espanyol jugarà contra el Granada a fora i el Barça contra el Vila-real a casa.



Més notícies
Francisco, exentrenador del Girona | Girona FC
Francisco deixa el Girona
Notícia: Francisco deixa el Girona
Comparteix
El tècnic andalús abandona el club català després de perdre la segona final del play-off d'ascens consecutiva
Guardiola i Laporta, en arxiu | FC Barcelona
El futur entrenador del Barça que Guardiola recomana a Laporta
Notícia: El futur entrenador del Barça que Guardiola recomana a Laporta
Comparteix
El tècnic de Santpedor hauria tancat la porta a tornar a entrenar l'equip blaugrana

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa