Món Esport
L’Espai Barça es decidirà en un referèndum
  • CA

El president del Futbol Club Barcelona, Joan Laporta, ha publicat un vídeo a les seves xarxes socials en el qual ha anunciat que l’Espai Barça es ratificarà, finalment, en un referèndum obert a tots els socis de l’entitat blaugrana. Això sí, la segona part de l’Assemblea de Compromissaris del club, la qual se celebrarà el pròxim dissabte a partir de les 15:00h a les instal·lacions del Barça, haurà d’aprovar abans el finançament de 1.500 milions d’euros que demana la junta directiva per dur a terme el projecte.

Cal tenir en compte que la decisió de celebrar un referèndum per decidir algun fet del club que no sigui la seva presidència és un fet totalment excepcional. Això, de la mateixa manera que ja va deixar clar el director general Ferran Reverter en la presentació dels resultats de la due diligence, confirma que l’Espai Barça és un dels projectes més importants de la història de l’entitat blaugrana. De fet, els expresidents Josep Maria Bartomeu i Sandro Rosell ja van convocar un referèndum el 2014 per aprovar el seu primer pla d’Espai Barça, el qual ja ha quedat obsolet. Les obres comportaran una remodelació a fons del Camp Nou, la construcció d’un nou Palau Blaugrana i la rehabilitació de tota la zona que envolta les instal·lacions del club.

En el vídeo que ha compartit el president blaugrana, també ha confirmat que l’Assemblea va quedar ajornada perquè els socis van demanar abandonar-la per poder veure el Barça-València. L’acte es va allargar molt més del previst i és per això que Laporta, quan va veure que no s’havia arribat ni a la meitat de l’Assemblea, va decidir que era adequat ajornar l’esdeveniment. Per fer-ho, la junta directiva s’ha acollit a un dels estats del club que autoritza l’ajornament d’una Assemblea de Socis Compromissaris per causes justificades.

Laporta també ha aprofitat el vídeo per sumar-se a la petició de l’entrenador del primer equip masculí de futbol, Ronald Koeman, i ha demanat que més socis acudeixin als partits del Barça. “Necessitem el vostre escalf i el vostre suport”, reclama el president. En el duel contra el València, el Camp Nou no es va omplir ni a la meitat de la seva capacitat, el primer dia en què no hi havia restriccions d’aforament.



Més notícies
Pedri i Mendy, durant el clàssic | Europa Press
Antiviolència declara el clàssic partit d’alt risc
Notícia: Antiviolència declara el clàssic partit d’alt risc
Comparteix
El partit entre Barça i Madrid es jugarà al Camp Nou el pròxim diumenge 24 d'octubre
Ronald Koeman, entrenador del Barça | Europa Press
Koeman es queixa de la baixa assistència al Camp Nou
Notícia: Koeman es queixa de la baixa assistència al Camp Nou
Comparteix
"No sé per quin motiu ve tan poca gent", assegura el tècnic en roda de premsa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa