Món Esport
Koeman es queixa de la baixa assistència al Camp Nou
  • CA

Ronald Koeman, entrenador del primer equip masculí del Futbol Club Barcelona, ha atès els mitjans de comunicació en la roda de premsa posterior a la victòria del seu conjunt contra el València al Camp Nou. El tècnic neerlandès s’ha tret un bon pes de sobre amb aquest triomf, ja en l’última ocasió en la qual havia dirigit el seu equip, l’Atlètic de Madrid havia passat per sobre del Barça i el seu càrrec es trobava totalment discutit, malgrat que el president Joan Laporta l’havia ratificat poques hores abans.

Koeman ha confessat que aquesta victòria li dona una enorme tranquil·litat abans d’una setmana clau, en la qual hi haurà un partit vital de Champions League i el clàssic de Lliga: “Tinc dos dies de calma al davant i els penso aprofitar. En aquesta feina hi ha coses molt boniques, sobretot les sensacions després d’un triomf, que són totalment diferents de les sensacions després d’una derrota”. Per explicar la victòria, ha valorat molt positivament el paper de futbolistes com Ansu Fati, Memphis Depay, Sergiño Dest i fins i tot Philippe Coutinho, quan ha entrat a la segona meitat.

Ara bé, Koeman també ha fet pública una queixa. “No entenc per quin motiu l’estadi no s’ha omplert”, ha reivindicat. Cal tenir en compte que aquest ha estat el primer duel en el qual el Camp Nou no ha tingut restriccions d’aforament, però tot i això l’assistència no ha arribat ni a les 50.000 persones. El tècnic neerlandès ha fet autocrítica i ha afirmat que el seu equip haurà de ser més convincent amb el joc per poder omplir les graderies: “Ens hem de guanyar el públic”. Cal tenir en compte que els partits contra el Dinamo de Kíev i el Reial Madrid seran al Camp Nou, així que el suport de l’afició serà molt important per als blaugranes: “Espero que vingui més gent”.



Més notícies
Paula Badosa, després de guanyar l'Indian Wells | Europa Press
La tenista catalana Paula Badosa fa història
Notícia: La tenista catalana Paula Badosa fa història
Comparteix
L'empordanesa ha conquerit el primer gran títol de la seva carrera
Ansu Fati celebra un gol | Europa Press
Ansu lidera el Barça en un triomf il·lusionant per als culers (3-1)
Notícia: Ansu lidera el Barça en un triomf il·lusionant per als culers (3-1)
Comparteix
El davanter guineà ha fet reaccionar els blaugranes amb un gol i un penal provocat

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Culé. a octubre 18, 2021 | 12:00
    Culé. octubre 18, 2021 | 12:00
    Home!. Amb l'espés que ho heu fet els darrers partis, què vols?.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa