Món Esport
Antiviolència declara el clàssic partit d’alt risc
  • CA

La Comissió Antiviolència del Consell Superior d’Esports ha declarat el pròxim clàssic, el partit entre el Futbol Club Barcelona i el Reial Madrid del diumenge 24 d’octubre, enfrontament d’alt risc. Així ho ha comunicat el Ministeri d’Interior, que ha ratificat aquesta decisió després que el Camp Nou ja pugui acollir la totalitat del seu aforament. La Comissió Antiviolència determina el risc dels esdeveniments esportius pertinents de patir episodis de violència, racisme, xenofòbia o intolerància.

Cal tenir en compte que no es juga un Barça-Madrid amb públic des de l’1 de març del 2020. De fet, aquell va ser el penúltim partit que va acollir la presència d’aficionats al Camp Nou abans de l’esclat de la pandèmia del coronavirus. En aquella ocasió, diversos experts sanitaris ja havien aconsellat que no hi hagués públic a les graderies, però la Covid-19 no es va contemplar socialment com a amenaça real fins a les setmanes posteriors a aquest enfrontament entre catalans i madrilenys. El curs passat es van jugar dos clàssics sense afeccionats als estadis: el primer d’ells al Camp Nou i el segon a l’Estadi Alfredo di Stéfano de la capital estatal.

Esportivament, aquest duel entre el Barça i el Madrid serà el primer en el qual el davanter argentí Leo Messi no hi serà com a blaugrana des de la temporada 2005-2006, en la qual l’astre de la Masia va disputar el seu primer clàssic. Sense Cristiano Ronaldo al club blanc, serà un dels dues entre catalans i madrilenys més descafeïnats que es puguin recordar en la història recent. Ara bé, pel que fa a la classificació de la Lliga sí que serà un partit important, ja que tots dos equips són aspirants a guanyar la competició i només estan separats per dos punts. Ara per ara, i amb un partit més que la gran majoria de rivals, la Reial Societat domina la taula.



Més notícies
Kylian Mbappé, davanter del PSG | Europa Press
La publicació d’Mbappé que l’allunya del Reial Madrid
Notícia: La publicació d’Mbappé que l’allunya del Reial Madrid
Comparteix
El futbolista francès s'ha mostrat molt feliç de ser al PSG
Ansu Fati, jugador del Barça | Europa Press
Ansu supera les xifres de Messi a la mateixa edat
Notícia: Ansu supera les xifres de Messi a la mateixa edat
Comparteix
El partit contra el València confirma el gran estat de forma del davanter guineà

Comentaris

  1. Icona del comentari de: magrab a octubre 18, 2021 | 19:22
    magrab octubre 18, 2021 | 19:22
    Allt risc? Un Clàssic? El relat de violència a Barcelona ja cansa una mica.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa