Món Esport
Ansu supera les xifres de Messi a la mateixa edat
  • CA

Ansu Fati, davanter guineà del Futbol Club Barcelona, ha liderat el seu equip en la remuntada i el triomf dels blaugranes contra el València al Camp Nou. Després d’haver estat gairebé un any sencer lesionat, el seu retorn era tota una incògnita, ja que no se sabia si podria rendir al mateix nivell que havia demostrat abans de trencar-se. Tanmateix, no només ha tornat igual, sinó que ha assumit el rol de líder de l’equip amb el dorsal 10 a l’esquena i, amb només 18 anys, ja es pot parlar d’ell com la gran estrella i el jugador més destacat del Barça.

Tant és així que després del partit contra el València han sortit a la llum unes dades que posen xifres a les barbaritats que està assolint el futbolista guineà. Amb els primers 2.000 minuts com a blaugrana, Ansu Fati ha marcat fins a quinze gols. Leo Messi, que també va tenir un inici fulgurant com a culer, n’havia marcat onze. Totes dues xifres són molt altes, però la del guineà és significativament superior a la de l’argentí. A més a més, això també significa que Ansu ha marcat més gols que Messi amb el Barça a la mateixa edat.

De tota manera, la grandesa de l’astre argentí ha consistit en mantenir i eixamplar aquests números increïbles molt més enllà dels 18 anys. Això és justament al que ha d’aspirar Ansu Fati. És important que aquests rècords de precocitat no es quedin aquí i es converteixin en una dinàmica persistent i creixent amb el temps. En qualsevol cas, està clar que estem davant un futbolista que, passi el que passi, ja ha demostrat que té alguna cosa especial. Ara bé, també caldrà ser molt curosos amb l’estat físic d’Ansu. Una nova lesió de les característiques de la que ha passat recentment seria fatal per a la seva carrera.



Més notícies
Ronald Koeman, entrenador del Barça | Europa Press
Koeman es queixa de la baixa assistència al Camp Nou
Notícia: Koeman es queixa de la baixa assistència al Camp Nou
Comparteix
"No sé per quin motiu ve tan poca gent", assegura el tècnic en roda de premsa
Ansu Fati celebra un gol | Europa Press
Ansu lidera el Barça en un triomf il·lusionant per als culers (3-1)
Notícia: Ansu lidera el Barça en un triomf il·lusionant per als culers (3-1)
Comparteix
El davanter guineà ha fet reaccionar els blaugranes amb un gol i un penal provocat

Comentaris

  1. Icona del comentari de: No volem inadaptats a Can Barça a octubre 18, 2021 | 18:46
    No volem inadaptats a Can Barça octubre 18, 2021 | 18:46
    I de llengua catalana, com va el senyor Ansu Fati? Pensa fer alguna cosa per no ser un inadaptat com el senyor Messi? Potser el senyor Laporta podria organitzar uns cursos de llengua catalana per tota la trepa de tècnics i jugadors inadaptats que té al club

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa