Món Esport
La publicació d’Mbappé que l’allunya del Reial Madrid
  • CA

El futbolista francès del París Saint-Germain (PSG) Kylian Mbappé es troba a l’òrbita del Reial Madrid des de fa temps. Aquest darrer estiu els rumors s’han intensificat a partir de l’oferta de Florentino Pérez, president merengue, per incorporar el davanter parisenc, la qual s’ha elevat fins als 200 milions d’euros. Tanmateix, el club francoqatarià, que té en Mbappé una de les joies de la seva corona, s’ha negat a deixar-lo escapar i no ha volgut escoltar cap de les ofertes que li arribaven des de Madrid.

Ara bé, el davanter parisenc finalitza contracte el pròxim estiu i aleshores podrà marxar lliure a l’equip que vulgui. Això fa que des de la capital blanca s’hagi interpretat com que hi anirà de forma totalment segura l’estiu del 2022. Si bé és cert que de moment Mbappé no ha acceptat cap oferta de renovació del PSG i que en primera instància semblava que això seria el més probable, han anat sorgint informacions i novetats que l’allunyen de Madrid. La darrera és una publicació a Instagram del mateix Mbappé, en la qual es mostra molt feliç i agraït de ser al club parisenc i on apareix amb cara de satisfacció al costat del president Nasser Al-Khelaïfi.

Cal recordar que ara fa unes setmanes la mare de Kylian Mbappé va assegurar a la premsa francesa que estaven en negociacions amb el club parisenc per signar la renovació del davanter. Ell mateix no ha dit res en cap moment, però la seva mare va afirmar que era més probable que continués, que no que marxés a Madrid. Cada vegada que apareix una informació com aquesta, els merengues tremolen, ja que en Mbappé hi troben la figura necessària per sortir del pou en el qual es troben des que Cristiano Ronaldo va deixar l’equip.



Més notícies
Ansu Fati, jugador del Barça | Europa Press
Ansu supera les xifres de Messi a la mateixa edat
Notícia: Ansu supera les xifres de Messi a la mateixa edat
Comparteix
El partit contra el València confirma el gran estat de forma del davanter guineà
Ronald Koeman, entrenador del Barça | Europa Press
Koeman es queixa de la baixa assistència al Camp Nou
Notícia: Koeman es queixa de la baixa assistència al Camp Nou
Comparteix
"No sé per quin motiu ve tan poca gent", assegura el tècnic en roda de premsa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa