Laporta completa la purga del Barçagate

El president del club blaugrana acomiada el CEO Òscar Grau

Després d’una mica més d’un mes d’haver pres possessió del càrrec de president del Futbol Club Barcelona, Joan Laporta ja ha fet fora de l’entitat totes aquelles persones relacionades amb el Barçagate. Els primers en abandonar el vaixell van ser Josep Maria Bartomeu i Jaume Masferrer i ho van fer quan l’expresident i la seva junta directiva van dimitir. Als primers dies al càrrec, Laporta va acomiadar el qui era cap dels serveis jurídics del club, Román Gómez Ponti, i ara, finalment, ha cessat el darrer dels quatre detinguts, el CEO Òscar Grau.

El nou director general del club blaugrana serà Ferran Reverter. Aquesta informació es coneixia des que Laporta va guanyar les eleccions, però per fer el traspàs corresponent de poders han hagut de passar uns quants dies. Reverter és conegut per la seva extensa carrera a l’empresa de venda de productes de tecnologia MediaMarkt. Des del novembre del 2018 n’era el CEO.

D’altra banda, Grau, qui havia estat una llegenda del Barça d’handbol i fins i tot té la samarreta retirada al Palau, acaba abandonant el club per la porta de darrere i amb una imatge molt tocada, malgrat que entre ell, Bartomeu, Masferrer i Gómez Ponti, el seu nom és el que ha quedat menys tacat. Laporta també ha acomiadat Pere Jansà, qui fins ara era director de l’àrea social de l’entitat culer.

Més informació

Nou comentari