Món Esport
Iñaki Urdangarin està fent pràctiques no remunerades al Barça

Iñaki Urdangarin està realitzant una estada de pràctiques al Futbol Club Barcelona, segons ha revelat l’assessor a la presidència Enric Masip al podcast de La Sotana. Masip ha explicat que el seu excompany d’equip va sol·licitar poder fer pràctiques al Barça per un curs que està fent de coaching d’entrenador” i que l’entitat culer va accedir-hi. L’estada d’Urdangarin al club on va jugar entre 1986 i l’any 2000 serà breu i Masip ha volgut deixar clar que són “pràctiques no remunerades”. D’aquesta manera, no ha volgut donar gaire importància a aquesta notícia. Cal recordar que darrerament ja es va poder veure Iñaki Urdangarin al Palau Blaugrana, durant el debut del seu fill Pablo amb el primer equip d’handbol.

La polèmica sobre la samarreta d’Urdangarin al Palau Blaugrana

Més enllà d’això, Masip també ha defensat que la samarreta d’Iñaki Urdangarin ha de continuar penjada al Palau Blaugrana. Molts culers demanen que hi deixi de ser, però el club no comparteix aquesta opinió. Quan va ser condemnat per corrupció l’any 2017, ja es va fer una primera petició per despenjar la samarreta, però finalment no ha ocorregut i tampoc no sembla que hagi de passar en un futur pròxim. A més a més, Masip tampoc no desitja que el museu del Barça deixi de portar el nom de Josep Lluís Núñez, qui també va ser condemnat a presó el 2011 per suborns. L’assessor a la presidència blaugrana assegura que “no s’ha d’anar a rebentar la gent”.

Els casos de Víctor Tomàs i Aitor Egurrola

Els darrers dies va saltar la sorpresa quan es va saber que el Barça no tenia la intenció de retirar les samarretes dels llegendaris Víctor Tomàs, de la secció d’handbol, i Aitor Egurrola, de la d’hoquei. No es tractava de res personal amb ells, sinó que el club volia redactar un protocol per establir quins criteris s’han de reunir per tenir la samarreta retirada, de la mateixa manera que volia que es construís el nou Palau Blaugrana. De tota manera, RAC1 ha avançat que l’entitat culer ha canviat d’opinió i farà una excepció amb aquests dos casos, que seran els últims abans del nou Palau. A més a més, el mateix Enric Masip també ho ha confirmat a aquesta emissora de ràdio catalana.



Més notícies
Pau Urdangarin, durant la seva etapa al Hannover | TSV Hannover
El Barça fitxa el fill d’Urdangarin i Cristina de Borbó
Notícia: El Barça fitxa el fill d’Urdangarin i Cristina de Borbó
Comparteix
Pau Urdangarin jugarà al filial de la secció d'handbol
La samarreta d’Iñaki Urdangarín es queda al Palau Blaugrana
Notícia: La samarreta d’Iñaki Urdangarín es queda al Palau Blaugrana
Comparteix
La iniciativa de Manifest Blaugrana i Dracs 1991 no ha aconseguit les firmes necessàries per portar el tema a l'Assemblea General de Socis Compromissaris

Comentaris

  1. Icona del comentari de: blup a març 01, 2022 | 15:07
    blup març 01, 2022 | 15:07
    Els catalans som uns desgraciats, i el FCBarcelona n'és un exemple.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa