El Barça fitxa el fill d’Urdangarin i Cristina de Borbó

Pau Urdangarin jugarà al filial de la secció d'handbol

El Futbol Club Barcelona ha incorporat un fitxatge sorprenent per a la secció d’handbol. Pau Urdangarin de Borbó, fill d’Iñaki Urdangarin i Cristina de Borbó, ha estat incorporat com a reforç per al segon equip d’handbol masculí del Barça, segons ha informat Catalunya Ràdio. D’aquesta manera, el fill segueix els passos del seu pare, qui té la samarreta retirada al Palau Blaugrana.

Pel que fa al seu estil de joc, Pau Urdangarin destaca per ser un extrem dret esquerrà, corpulent i amb gol. Amb només 20 anys ja ha passat pels filials d’equips tan importants com el Nantes o el Hannover. La seva relació amb el Barça no és nova, ja que ja havia entrenat en algunes ocasions amb el segon equip, però ara arriba de forma oficial i tindrà fitxa com a blaugrana.

Segons explica Catalunya Ràdio, la família Urdangarin encara manté una molt bona relació amb membres de la secció d’handbol i amb persones amb capacitat de decisió dins del club. Això hauria facilitat el fitxatge de Pau Urdangarin, qui a partir d’ara serà un dels habituals de la ciutat esportiva de l’entitat culer. Amb fitxa del segon equip, també podria entrenar amb el primer i fins i tot debutar si el seu rendiment és satisfactori.

Més informació

Comentaris

  porca miseria Juliol 13, 2021 9:49 am
  Viva la monarquía y alamierda elpueblo!, pa eso estamo en ejpañistán.
  Peroit Juliol 13, 2021 10:28 am
  Personalment m'ha alegrat aquesta noticia. Pau et desitjo molta sort!
  Tal com raja Juliol 13, 2021 3:49 pm
  Suposo que aquest fitxatge és per mèrits propis. Ai, que se m'escapa el riure!
  Georgiana Juliol 13, 2021 5:02 pm
  Les tres primeres linies de l'últim paragraf ja ho diu tot. Com podem desempallegar-nos d'aquesta meritocràcia espanyola que ens contamina?
  jordi Juliol 13, 2021 5:52 pm
  El xaval te dret a desenvolupar la seva propia vida al marge de qui siguin els seu pares

Nou comentari