Món Esport
El missatge de Laporta als jugadors: “Ens agradaria que actuessiu com professionals”
  • CA

El primer equip masculí de futbol del Barça ha començat els entrenaments de la pretemporada amb una visita sorpresa. El president, Joan Laporta, i una comitiva de directius encapçalada per Rafa Yuste, el vicepresident primer del club, han fet acte de presència al vestidor per donar ànims a l’equip de cara al curs vinent.

Laporta ha volgut dirigir unes paraules als jugadors, les quals han estat compartides a les xarxes socials del Barça. “Ens agradaria que acutessiu com professionals”, ha començat el president, “amb una mentalitat guanyadora, esperit d’equip i, evidentment, esportivitat”. Ha repetit aquesta darrera idea en dues ocasions més i ha recordar que “el Barça ha de competir per guanyar”. Ha tancat el seu speech amb una referència a l’entrenador, Ronald Koeman: “A fer cas a aquest senyor que és el que mana”.

Novament, Laporta torna a demostrar que és un president molt diferent de Josep Maria Bartomeu. La seva connexió amb l’equip és molt més visible. De les seves paraules es desprenen algunes idees interessants. Que faci referència a la professionalitat pot voler incloure un missatge relacionat amb la massa salarial del club i la petició que es fa als futbolistes de rebaixa del seu sou. També destaca el fet que doni suport clar a Koeman, qui va ser molt qüestionat a inicis d’estiu, quan el Barça li buscava un substitut.

Cal recordar que a la pretemporada del Barça falten moltes de les cares més conegudes de la plantilla. Hi són alguns jugadors com Gerard Piqué, Ter Stegen, Sergi Roberto o Ansu Fati, que no han anat amb les seves seleccions per diversos motius, però hi falten noms com Leo Messi, Antoine Griezmann, Sergio Busquets, Jordi Alba o Frenkie de Jong. D’altra banda, n’hi ha molts que haurien d’acabar marxant, com Samuel Umtiti, Miralem Pjanic o Philippe Coutinho.



Més notícies
Pedri, amb la selecció espanyola | @Pedri
Pedri, millor jugador jove de l’Eurocopa
Notícia: Pedri, millor jugador jove de l’Eurocopa
Comparteix
El futbolista canari continua trencant esquemes
El conseller d'Economia i Hisenda de la Generalitat, Jaume Giró, al ple del Parlament | Europa Press
Giró demana “un sacrifici personal” als jugadors del Barça
Notícia: Giró demana “un sacrifici personal” als jugadors del Barça
Comparteix
Considera que mantenir la propietat del club en mans dels socis depèn d'això

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa