Món Esport
Pedri, millor jugador jove de l’Eurocopa
  • CA

El torneig de seleccions més important d’Europa ha acabat i Itàlia s’ha proclamat campiona de l’Eurocopa després de vèncer la selecció anglesa als penals. El seu porter, Gianluigi Donnarumma, ha estat l’heroi als llançaments dels onze metres i això, juntament amb la gran competició que ha fet, li ha valgut per ser escollit el millor jugador del torneig. És el segon porter que ho aconsegueix després que Peter Schmeichel ho fes el 1992.

Ara bé, el millor jugador jove de l’Eurocopa no ha estat cap futbolista italià, ni tampoc anglès. La UEFA ha decidit que el millor jove ha estat Pedri González per la seva gran actuació amb la selecció espanyola. El futbolista del Barça, amb només 18 anys, ha portat el timó de tota una semifinalista d’Europa, cosa que li ha valgut per alçar aquest trofeu individual i continuar trencant esquemes.

D’altra banda, el fet que Donnarumma hagi estat escollit el millor jugador de l’Eurocopa aplana el camí perquè Leo Messi guanyi la seva setena Pilota d’Or. El blaugrana ha liderat la selecció argentina al triomf a la Copa Amèrica amb quatre gols i cinc assistències. Els seus competidors, com podrien ser Neymar, Mbappé o Kanté, no han arribat tan lluny amb les seves seleccions, mentre que cap anglès o italià el pot igualar.



Més notícies

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa