Món Esport
La samarreta d’Iñaki Urdangarín es queda al Palau Blaugrana
  • CA
La samarreta d'Urdangarín, penjada al Palau Blaugrana.
La samarreta d’Urdangarín, penjada al Palau Blaugrana. | Arxiu

La recollida de firmes per despenjar la samarreta d’Iñaki Urdangarín del Palau Blaugrana no ha tingut un final exitós. La iniciativa de Manifest Blaugrana i Dracs 1991 no ha arribat a la xifra mínima (3.300 firmes, que correspon al 3% de la massa social del club) necessària per portar l’assumpte a votació a l’Assemblea General de Socis Compromissaris“.

 

“Ens hem quedat a les portes de les 3.000”, comença explicant el comunicat que ambdues entitats han publicat aquest dilluns. “25 dies, 2 partits de futbol, 3 de bàsquet, 3 de futbol sala i 2 d’handbol no han estat suficient per aconseguir la fita marcada“, segueix anunciant un text que explica els motius del fracàs de la proposta.

 

La postura del Barça en aquest assumpte sempre ha estat la mateixa: la samarreta és al Palau pels seus mèrits esportius i no es despenjarà per temes extraesportius. Amb tot, els socis del Barça que no vulguin veure Iñaki Urdangarín encara s’agafen a la possibilitat que el club porti el tema a debat a l’Assemblea per decisió pròpia.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa