El Barça impugna l’acord de la Lliga amb CVC i Javier Tebas respon

El Reial Madrid i l'Athletic també participen en la impugnació d'aquesta operació

El Barça ha comunicat de manera oficial que ha posat en mans de la justícia l’acord adoptat per l’Assemblea de la Lliga i el fons d’inversió CVC. El club blaugrana considera que aquesta operació “vulnera la normativa aplicable i va ser adoptat al marc d’un procediment irregular i irrespectuós amb les mínimes garanties exigibles a aquests efectes, especialment, davant d’una operació d’aquesta rellevància i duració”. L’escrit que ha publicat l’entitat culer assegura que Reial Madrid i Athletic també participen en aquesta impugnació.

Davant d’això, la Lliga també ha emès un comunicat on respon als equips que s’oposen a l’acord. L’entitat presidida per Javier Tebas manifesta que “sorprèn que impugnin una cosa que no coneixen i que no afectarà cap d’aquests tres clubs”. A més, la competició acusa de refusar l’acord per interès a Barça, Madrid i Athletic: “Aquests clubs es veuran beneficiats pel creixement de la Lliga com a competició, és evident que el que no volen és l’expansió i creixement de la resta de clubs“.

L’acord entre la Lliga i l’empresa CVC no deixa de ser notícia des que va sortir a la llum al mes d’agost. Llavors, l’entitat presidida per Javier Tebas va anunciar que rebria 2700 milions d’euros per part del fons d’inversió i que una part d’aquesta quantitat aniria destinada als clubs. A més, la Lliga va assegurar que els equips de Primera i Segona podrien destinar una part dels diners que rebessin a millorar la seva plantilla.

Tots els equips de les dues màximes categories del futbol espanyol van acceptar aquest tracte excepte tres: el Barça, el Reial Madrid i l’Athletic Club. L’entitat presidida per Joan Laporta va decidir oposar-se a rebre aquesta injecció econòmica tot i que li hauria permès renovar a Leo Messi. El motiu de la negativa d’aquests tres clubs va ser que rebrien un percentatge inferior per la venda dels drets televisius de la Lliga durant els pròxims 50 anys.

Més informació

Comentaris

    ton c. Setembre 18, 2021 11:40 am
    doncs si vosté diu que es una cosa que no coneixen com es que es va enfurismar tant quan no van signar, alguna cosa deurien coneixer oi?.

Nou comentari