Surt a la llum una conversa increïblement tensa entre Laporta i Koeman

La relació entre president i entrenador és molt complicada des del mes de juny

Joan Laporta, president del Futbol Club Barcelona, arrossega una pila de dubtes i una relació molt complicada amb l’entrenador del primer equip masculí, Ronald Koeman, des del mes de juny. El màxim dirigent de l’entitat blaugrana va quedar molt decebut i fins i tot emprenyat amb la forma amb la qual el conjunt dirigit pel tècnic neerlandès havia deixat escapar la Lliga a les darreres jornades, després d’haver remuntat més de deu punts a l’Atlètic de Madrid des del mes de gener fins a finals d’abril.

És per això que Laporta es va plantejar la destitució de Koeman un cop va acabar la Lliga i d’aquesta manera ho va comunicar a l’entrenador i posteriorment ho va fer públic. El president blaugrana va demanar dues setmanes al tècnic neerlandès per decidir si volia continuar amb ell o no. Durant aquest període, Laporta es va adonar que el club patiria un fort impacte econòmic en acomiadar-lo i tampoc no va trobar cap substitut que el convencés.

En aquelles dates, el mes de juny, la relació entre Laporta i Koeman va ser molt tensa, de la mateixa manera que ho està sent aquestes darreres setmanes. Ara bé, al dia d’avui ja ens podem fer una idea de la magnitud de la duresa del primer conflicte, un cop va acabar la Lliga, perquè un documental neerlandès anomenat Força Koeman ha aconseguit que el mateix entrenador i el seu representant, Rob Jansen, parlin de com van ser aquelles converses amb Laporta. Les seves explicacions revelen unes trobades extremadament tenses.

Koeman explica que quan Laporta li va dir que “buscarem altres opcions pel lloc d’entrenador” va esclatar i li va respondre: “Digues que no soc prou bo per entrenar el primer equip i fes-me fora i així acabem d’una vegada per totes amb aquesta història”. Jansen afegeix encara més llenya al foc i diu el següent: “L’entorn del president el va convèncer perquè continués i aleshores va sortir a dir que eren amics i que seguiria. Aquesta és la seva hipocresia”. Koeman sí que explica que abans d’això s’havien portat bé, però que aquesta “incertesa” en la que va viure durant aquells dies va complicar molt les coses entre tots dos, fins al punt que actualment torna a haver-hi un conflicte obert.

Més informació

Comentaris

  Laporta va tenir el tacte i educació que a aquests els falta Setembre 17, 2021 5:51 pm
  És veritat, Laporta hauria d'haver estat més directe i haver-li dit exactament això: que no és prou bo per entrenar el primer equip... ni el segon.
  ton c. Setembre 17, 2021 6:14 pm
  jo no se si sou beneits o alguna cosa pitjor, a qui collons li interesa filtrar tota a questa merda, perque, nom es filtra res, potser que pareu ja d´emprenyar i aneu per feina tots plegats.
  ton c. Setembre 18, 2021 10:00 am
  A VEURE SI US DEIXEU E COLLONADES I COMENÇEU A TREBALLAR PELBARÇA.
  Soci del Barça. Setembre 18, 2021 10:41 am
  Es que realment,Laporta te tota la raó;el Koeman no val com entrenador ni per el Barça ni per cap equip una mica important.
  Sants Setembre 20, 2021 5:28 pm
  El Barsa empezó a remontar cuando Piqué cayó lesionado y cayó estrepitosamente cuando esté volvió al eje de la defensa.Koeman es culpable de no tener el valor de sacarlo del equipo, porque es Dios para la culerada.El único que le plantó cara en su dia fue Guardiola y tuvo que irse

Nou comentari