Món Esport
Guardiola revela alguns detalls de les seves darreres converses amb Laporta
  • CA

Pep Guardiola, entrenador del Manchester City i llegenda del Barça, està aprofitant les seves vacances per dur a terme una de les seves activitats favorites: el golf. El tècnic de Santpedor va jugar-hi fa pocs dies amb Ronald Koeman i ara ha innaugurat el Legends Trophy, un torneig organitzat per ell mateix al Pula Golf de Mallorca amb figures importants del món del futbol. Durant aquesta innauguració, Guardiola ha atès els mitjans de comunicació, amb els quals ha analitzat la situació actual del club blaugrana.

En primer lloc, s’ha mostrat molt obert respecte a revelar detalls i curiositats de les seves darreres converses amb Joan Laporta. No ha negat que el president del Barça li proposés tornar al club, però sí que ha recordat que “tinc dos anys de contracte amb el Manchester City”. Això sí, Guardiola ha reconegut haver parlat amb Laporta de la continuïtat de Koeman: “El president, he parlat amb ell, i està convençut de la decisió”.

De fet, el mateix tècnic de Santpedor ha beneït la continuïtat del seu amic Koeman i ha tingut elogis per a com ho va fer la temporada passada: “Ha estat un any complicat, però en alguns moments va fer el millor futbol de la Lliga”. A la vegada, ha donat detalls sobre el sistema de joc: “Amb els tres centrals hi va haver un canvi important. En atac es juga al 3-4-3”. D’aquesta manera, Guardiola vol posar èmfasi en el fet que amb aquest sistema també es pot desplegar un joc ofensiu.

Finalment, també ha parlat dels dos futbolistes del City que han fitxat pel Barça, el Kun Agüero i Eric Garcia, de qui ha dit que són “grans fitxatges”. En aquest sentit, Guardiola ha confessat que se li va “escapar” que l’argentí marxaria a Barcelona al final de temporada i que jugaria amb Leo Messi, amb la qual cosa s’afegeix un nou argument a favor de la renovació del capità.



Més notícies
Guardiola i Koeman, a Vallromanes | @ronaldkoeman
Guardiola i Koeman es troben a Vallromanes per jugar a golf
Notícia: Guardiola i Koeman es troben a Vallromanes per jugar a golf
Comparteix
Trobada sorprenent entre l'entrenador del Barça i el del Manchester City
José Luis Garà, en arxiu | Europa Press
Apareix un nou nom a la llista de fitxatges de Laporta
Notícia: Apareix un nou nom a la llista de fitxatges de Laporta
Comparteix
El Barça necessita trobar un substitut a Junior que pugui discutir la titularitat a Jordi Alba

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa