Món Esport
Apareix un nou nom a la llista de fitxatges de Laporta
  • CA

Després de les arribades ja confirmades del Kun Agüero, Eric Garcia i Emerson Royal i els més que probables fitxatges de Georginio Wijnaldum i Memphis Depay, la secretaria tècnica del Barça, encapçalada per Mateu Alemany i Ramon Planas, ja prepara un nou moviment. Amb la necessitat de vendre Junior Firpo, que no entra en els plans de Ronald Koeman, apareix també la de incorporar un nou lateral esquerre.

L’escollit, si tot va bé, és José Luis Gayà, jugador del València. És un vell conegut d’Alemany, ja que van coincidir en la seva etapa al club xe, i és, ara per ara, un dels millors laterals de la Lliga. En condicions normals seria molt difícil prendre Gayà, un dels futbolistes més importants i un dels capitans de l’equip valencianista, de les files del conjunt que ara dirigirà Pepe Bordalás. Tanmateix, el València és un equip que es troba al límit de la fallida i podria sortir per uns 20 milions d’euros o menys. És per això que el Barça estudiarà aquest fitxatge i explorarà fórmules com un intercanvi de jugadors.

Gayà és un futbolista semblant a Jordi Alba. És ràpid, més ofensiu que no pas defensiu i la trajectòria, passant primer pel València i després pel Barça, seria molt similar. Per tot això podríem estar parlant del recanvi natural del de l’Hospitalet de Llobregat. De fet, li podria discutir la titularitat des del primer minut, cosa que Junior o Digne no van poder fer mai.



Més notícies
Xavi, en arxiu | Europa Press
Xavi trenca el silenci
Notícia: Xavi trenca el silenci
Comparteix
"No tinc pressa per entrenar el Barça", ha assegurat
Luis Enrique, en roda de premsa | Europa Press
Els seguidors de la selecció espanyola xiulen el seu propi seleccionador
Notícia: Els seguidors de la selecció espanyola xiulen el seu propi seleccionador
Comparteix
Luis Enrique ha estat escridassat al Wanda Metropolitano

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa