Món Esport
Guardiola i Koeman es troben a Vallromanes per jugar a golf
  • CA

Trobada sorprenent després d’uns dies de molta especulació a la banqueta del Barça. Ronald Koeman i Pep Guardiola han quedat al Club de Golf Vallromanes, al Vallès Oriental, per disputar un petit torneig de golf amb els seus fills: Ronald Koeman Jr. i Màrius Guardiola. L’entrenador de Santpedor era una opció utòpica per Joan Laporta per substituir el tècnic neerlandès a la banqueta blaugrana, així que amb aquesta reunió han deixat clar que això no ha afectat de cap manera la seva relació, que es manté ferma des de l’època del Dream Team de Johan Cruyff.

Segons informa Mundo Deportivo, els Guardiola han vençut els Koeman en la seva competició privada. Més enllà d’això no ha transcendit cap informació sobre la conversa que hagin pogut mantenir, però és molt probable que hagin parlat de futbolistes com el Kun Agüero o Eric Garcia, que han passat de les mans del de Santpedor al Manchester City a les del neerlandès al Barça.

El Club de Golf Vallromanes és un lloc de trobada habitual de Pep Guardiola i Ronald Koeman. Durant els darrers anys hi han anat a practicar aquest esport durant les seves èpoques de vacances. Ara, abans de començar la nova temporada, ho han tornat a fer, tot i que aquest any ha tingut una rellevància especial.



Més notícies
José Luis Garà, en arxiu | Europa Press
Apareix un nou nom a la llista de fitxatges de Laporta
Notícia: Apareix un nou nom a la llista de fitxatges de Laporta
Comparteix
El Barça necessita trobar un substitut a Junior que pugui discutir la titularitat a Jordi Alba
Xavi, en arxiu | Europa Press
Xavi trenca el silenci
Notícia: Xavi trenca el silenci
Comparteix
"No tinc pressa per entrenar el Barça", ha assegurat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa