Món Esport
Piqué marxa orgullós de l’equip tot i la derrota davant el Madrid

Gerard Piqué, segon capità del Futbol Club Barcelona, marxa de l’eliminació a la Supercopa a costa del Reial Madrid “amb el cap ben alt i orgullós”. En les declaracions postpartit a Movistar+, el central ha posat en valor la feina d’un equip blaugrana que venia “agafat amb pinces”, fent al·lusió a les recents recuperacions i retorns d’homes com Ferran Torres, Pedri i Ansu Fati, però que tot i això “ha competit contra el Madrid”.

Més enllà de la desfeta, Piqué recorda que “ja estem competint i falta la passa definitiva per donar la volta a la situació i tornar a guanyar”. El català, doncs, es queda amb totes les notes positives de l’enfrontament i celebra que “a nivell de joc hem estat molt bé. Hem près molts riscos, anant a buscar el partit”. “No és el resultat que esperàvem, però jugant així tornarem a competir pels títols”, ha afirmat.

Els riscos en qüestió que ha près el Barça de Xavi Hernández han acabat desencadenant, a la pròrroga, el 2-3 definitiu de Fede Valverde, fruit d’un dels diversos contraatacs blancs. En aquest sentit, el de La Bonanova ha destacat la dificultat de jugar amb només tres defenses tenint tres futbolistes “de la qualitat de Rodrygo, Benzema i Vinicius”. De fet, els dos últims han marcat els altres dos gols de l’equip de Carlo Ancelotti. A les files del Barça, Luuk de Jong i Ansu Fati han marcat els gols, sempre per igualar la balança.

El Barça ha caigut eliminat a costa d’un Reial Madrid que demà coneixerà el seu rival a la final del torneig. Sortirà de la semifinal entre l’Atlètic de Madrid de Diego Pablo Simeone i l’Athletic Club de Marcelino García Toral. Mentrestant, els homes de Xavi tornaran a escena dimecres vinent, a San Mamés per intentar accedir davant precisament l’Athletic Club als quarts de la final de Copa en l’enèsima eliminatòria entre catalans i bascos de l’última dècada.



Més notícies
Ronald Araujo, durant el clàssic | Europa Press
El Barça més lluitador perd el clàssic amb crueltat (2-3)
Notícia: El Barça més lluitador perd el clàssic amb crueltat (2-3)
Comparteix
El Madrid elimina els blaugranes de la Supercopa en un duel tan competit que ha anat a la pròrroga
Ferran Torres, jugador del Barça | FC Barcelona
L’estrena i els retorns, la notícia més positiva del Barça a la Supercopa
Notícia: L’estrena i els retorns, la notícia més positiva del Barça a la Supercopa
Comparteix
Ferran Torres, Pedri i, sobretot, Ansu Fati han protagonitzat uns minuts molt prometedors a les semifinals de la Supercopa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa