L’estrena i els retorns, la notícia més positiva del Barça a la Supercopa

El Barça ha ofert una imatge bastant decent a les semifinals de la Supercopa d’Espanya tot i acabar perdent contra el Reial Madrid. Abans del partit, ha arribat la primera notícia destacada del dia. Ferran Torres ha estat titular tot i que acumulava tres mesos sense jugar. El davanter ha disputat els primers 45 minuts del partit i la seva aportació ha estat força prometedora. L’exfutbolista del Manchester City ha buscat l’esquena de la defensa blanca constantment i s’ha mostrat molt participatiu. A més, ha deixat palesa la seva bona entesa amb aquells companys amb qui ha compartit vestidor a la selecció espanyola.

Qui també feia més de tres mesos que no jugava era Pedri González. El jove futbolista ha estat a punt de marcar quan només feia quatre minuts que havia entrat al terreny de joc. El migcampista ha provat un xut des de la frontal que ha marxat fregant el pal de la porteria blanca. Pedri ha demostrat que no ha perdut gens ni mica de la seva capacitat per llegir el joc tot i el temps que ha estat aturat. L’únic que li ha faltat al canari ha estat un pèl de precisió en les passades i una mica d’oxigen al tram final del duel. Cap a la segona part de la pròrroga, el migcampista feia mostres d’estar molt cansat.

Sens dubte, el retorn més il·lusionant per als culers ha estat el d’Ansu Fati. El davanter ha accedit al camp al minut 64 i ha estat un autèntic corcó per a la defensa del Reial Madrid. La sensació de perill de l’equip blaugrana ha incrementat notablement quan el 10 ha entrat al terreny de joc. Ansu Fati ha forçat la pròrroga al minut 84. L’atacant ha rebut una centrada de Jordi Alba des de l’esquerra i ha igualat el duel amb una rematada de ca inapel·lable. La joia del planter del Barça tan sols ha necessitat dinou minuts per marcar després de dos mesos sense jugar. A la pròrroga, s’ha vist que Ansu Fati necessita uns partits més per trobar la seva millor versió, ja que ha estat una mica lent en algunes accions que no ha acabat de definir. Però sense rodatge, ja ha estat capaç de treure de polleguera a la defensa del Reial Madrid.