Món Esport
Lieke Martens i el Barça esmolen les dents abans de dos partits clau (5-0)

El Barça femení ha sigut fidel a la seva mitjana golejadora abismal i continua intractable gràcies a una nova exhibició de Lieke Martens. L’holandesa ha marcat els tres primers gols d’un equip que, tot i el resultat final (5-0), ha trobat més dificultats que en altres jornades per desfer-se d’un Sporting de Huelva que flirteja amb les posicions de descens de la Lliga Iberdrola. Les de Jonatan Giráldez esmolen les dents abans de dos partits transcendentals davant la Reial Societat, perseguidora a la Lliga, i el Reial Madrid en l’anada dels quarts de final de la Champions.

Les futbolistes de Jonatan Giráldez han tingut dificultats per provar la portera exblaugrana Chelsea Ashurst. Volien però no podien. Antonio Toledo, tècnic visitant, havia construït una muralla infranquejable. I en aquest sentit, el Barça mancava d’Alèxia Putellas, a la banqueta ja recuperada de la Covid-19 però sense el rodatge necessari per sortir de la partida. Era un dia per tenir paciència. La pilota passejava entre les cames blaugranes. Les futbolistes de l’Sporting no en volien saber res.

Sí que en volia saber Graham Hansen. L’extrema noruega es movia, la buscava i s’associava amb les seves companyes. Duia la iniciativa. Estava sent, però, insuficient… fins que Lieke Martens ha recordat que és ella la màxima golejadora de l’equip. Amb una Marta Torrejón cada vegada més ofensiva, l’holandesa ha avançat les seves.

En la represa, la resistència andalusa ha acabat de sucumbir. Massa Barça per una Ashurst que estava sent una autèntica heroïna. Aquesta condició ha acabat sent per a Martens. La 7 blaugrana, que està en el punt més àlgid de la seva carrera, ha sentenciat el duel amb dos gols més. Menció especial per al tercer… Martens ha sigut l’heroïna blaugrana però també l’artista! Golàs després d’una combinació amb Oshoala abans del retorn de Putellas.

La millor futbolista del món ha tornat com fan els fènixs. Veni, vidi, vici! Després d’entrar quan faltaven quinze minuts per acabar el partit, la de Mollet ha donat una assistència d’or a Fridolina Rolfö. I no ha volgut deixar els vuitcents aficionats i aficionades blaugranes sense un gol seu. Dos minuts després del de Rolfö, ha anotat el seu.

Amb aquesta nova golejada, que no ha sigut d’escàndol gràcies a Ashurst, el Barça segueix amb la seva autocràcia. Són ja 51 punts de 51 possibles, mantenint així els onze de diferència amb la Reial Societat. Les basques són l’equip perseguidor i, de fet, el proper rival a la Lliga per unes blaugranes que també esmolen les dents per continuar fent història a la Champions amb l’anada dels quarts de final davant el Reial Madrid. Putellas, Martens i companyia estan a les portes d’uns dies daurats.



Més notícies
El Camp Nou, sense públic | Europa PressFCB
24/12/2021
El Barça femení, al Camp Nou i amb públic en un context excepcional
Notícia: El Barça femení, al Camp Nou i amb públic en un context excepcional
Comparteix
Les futbolistes blaugranes jugaran al Camp Nou amb públic per primer cop al duel europeu amb el Reial Madrid
Piqué i Benzema, al clàssic de Lliga al Camp Nou | Europa Press
Quan i on veure el primer clàssic de Xavi a la banqueta del Barça
Notícia: Quan i on veure el primer clàssic de Xavi a la banqueta del Barça
Comparteix
Els blaugranes s'enfronten contra l'etern rival, el Reial Madrid, a la Supercopa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa