Món Esport
Quan i on veure el primer clàssic de Xavi a la banqueta del Barça

Quan era jugador, es va convertir en un expert en guanyar clàssics i ara que és entrenador, espera fer el mateix. Xavi Hernández, flamant tècnic blaugrana, dirigirà per primera vegada l’equip masculí del Futbol Club Barcelona en un duel contra el Reial Madrid. L’escenari, ben estrany, serà l’Estadi Príncep Faisal de Riad, a l’Aràbia Saudita, seu de la cada cop més estranya Supercopa. Aquest partit correspon a la semifinal d’aquesta breu competició, que enfronta blaugranes, campions de la Copa de la temporada passada, i merengues, segons classificats a la Lliga. El vencedor d’aquesta eliminatòria jugarà contra qui superi el xoc entre l’Atlètic de Madrid i l’Athletic Club de Bilbao.

De forma totalment insòlita en aquesta temporada, Xavi només tindrà tres baixes per a aquest partit. Són les d’Eric Garcia i Sergi Roberto, lesionats de llarga durada, i Martin Braithwaite, que està a punt de tornar. El dia abans d’aquest clàssic, el tècnic egarenc ha tingut les grans notícies de les altes mèdiques d’Ansu Fati i Pedri González, que no juguen des de fa molt temps, Ferran Torres, que tindrà l’oportunitat de debutar contra l’etern rival del Barça, Ronald Araujo i Frenkie de Jong. Tanmateix, la recuperació d’aquests jugadors és molt recent, així que és difícil que se’ls pugui veure a l’onze titular. Xavi continuarà apostant, molt probablement pels més joves de la casa al mig del camp i en atac. Aquesta podria ser la seva alineació: Ter Stegen; Alves, Piqué, Lenglet, Alba; Busquets, Nico, Gavi; Dembélé, Luuk de Jong, Jutglà.

El partit que enfrontarà el Futbol Club Barcelona i el Reial Madrid, corresponent a la primera semifinal de la Supercopa, es disputarà avui 12 de gener a l’Estadi Príncep Faisal de Riad (Aràbia Saudita) a les 20:00h. Es podrà veure a través del canal Vamos de Movistar+ i, com sempre, també es podrà seguir en directe a través de la pàgina web d’El Món i del compte de Twitter de Món Esport, amb els comentaris de César Santos.



Més notícies
Xavi Hernández, a la banqueta del Camp Nou | Europa Press
Pluja de bones notícies al Barça en el moment més oportú
Notícia: Pluja de bones notícies al Barça en el moment més oportú
Comparteix
Fins a cinc jugadors han rebut l'alta mèdica i Ferran Torres ja ha estat inscrit de forma oficial
Sergio Busquets, escalfant abans de l'últim clàssic | Europa Press
Busquets coneix la fórmula per derrotar aquest Madrid
Notícia: Busquets coneix la fórmula per derrotar aquest Madrid
Comparteix
El capità del Barça espera trencar una ratxa nefasta de cinc clàssics seguits sense guanyar

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa