Món Esport
Piqué explica la seva reacció a l’adeu de Messi i envia un dard a Bartomeu

Gerard Piqué, jugador del Futbol Club Barcelona, ha concedit una entrevista al programa The Overlap de Skybet en la qual ha tractat temes molt candents: la polèmica que envolta la Supercopa de l’Aràbia Saudita, l’adeu de Pep Guardiola al Barça després de quatre anys com a entrenador… i l’adeu d’un altre heroi barcelonista: Leo Messi. El central ha explicat com va viure aquells dies estiuencs de l’any passat, reconeixent que va arribar a l’extrem de plorar. A més, ha enviat un dard a Josep Maria Bartomeu, tot recalcant que l’argentí va marxar per culpa de la seva gestió.

Piqué va plorar quan Messi va marxar

“Sí, vaig plorar. Tant per nosaltres com per ell. Per la trajectòria que va tenir a Barcelona, crec que el millor hauria estat que es quedés fins al final”, ha reconegut el barceloní. I és que fins a l’agost de l’any 2021, Messi només havia jugat de forma professional en un sol equip, i per tant estava al club dels one club men. En aquesta línia, Piqué ha recordat que “Messi, de lluny, era el diferent. En aquest temps, vam crear un entorn per guanyar títols i Messi va ser clau. El millor jugador dels temps durant molts anys”.

El dard de Piqué a la junta de Bartomeu

I a continuació, ha lamentat que “puc entendre què ha passat per la situació econòmica de l’anterior presidència i com ho ha gestionat el club”. Cal tenir en compte que l’astre argentí ja va expressar públicament el seu desig de marxar de l’entitat blaugrana un any enrere, el 2020, després del desastre de Lisboa, i a través del mític burofax. I ho va fer perquè feia anys que l’equip estava de capa caiguda. El 2-8 del Bayern va acabar sent la punta de l’iceberg. Tot i això, l’expresident Josep Maria Bartomeu no el va deixar marxar. I Messi, qui acabava contracte l’any següent, no va renovar i va acabar al Paris Saint-Germain.

Piqué recorda la seva arribada al Barça de Guardiola

D’un episodi relativament actual, a un d’antic. Més enllà de referir-se a la qüestió del millor futbolista de la història del club, Piqué també ha repassat com va ser la seva arribada al mateix, després d’uns anys a Saragossa i Mànchester. Piqué ha explicat que l’estiu de l’any 2008 “li vaig demanar a Alex Ferguson [entrenador del Manchester United, equip al qual jugava llavors] que em deixés sortir a Barcelona. Sempre he apreciat com entenia els jugadors”.

La temporada històrica del primer triplet

A més, el català ha admès que “quan vaig arribar al Barça no estaven gaire bé: Ronaldinho i Deco se n’havien anat, Samuel Eto’o va estar a punt de marxar… Però vam començar a créixer”. I vaja si van créixer. El Barça va passar de completar un curs en blanc amb Frank Rijkaard (si bé va fregar la final de la Champions) a guanyar el triplet, en un any. Un triplet culminat amb una final guanyada a Roma, contra el mateix Manchester United: “Recordo que abans de la primera final de la Champions Guardiola ens va posar un vídeoresum de tot l’any amb els nostres familiars, i crec que ens va ajudar perquè vam sortir emocionats”.



Més notícies
Gerard Piqué, jugador del Barça | Europa Press
Piqué cita l’època franquista per justificar la Supercopa a l’Aràbia
Notícia: Piqué cita l’època franquista per justificar la Supercopa a l’Aràbia
Comparteix
El català argumenta que el futbol obre països, per respaldar la celebració del torneig en un estat amb un govern autoritari
Gerard Piqué i Pep Guardiola, durant l'acte de la retirada del Kun Agüero al Camp Nou | Europa Press
Piqué desvela un motiu pel qual Guardiola va marxar del Barça
Notícia: Piqué desvela un motiu pel qual Guardiola va marxar del Barça
Comparteix
El central ha repassat la tensió viscuda entre els blaugranes i el Madrid de Mourinho, fa una dècada
Leo Messi, jugador del PSG | Europa Press
Messi torna a viure un episodi lamentable al PSG
Notícia: Messi torna a viure un episodi lamentable al PSG
Comparteix
L'afició de l'equip francès torna a desfogar la seva frustració d'aquesta temporada amb l'argentí
Leo Messi, jugador del PSG | Europa Press
El gran repte de Messi per a la temporada vinent
Notícia: El gran repte de Messi per a la temporada vinent
Comparteix
Pochettino ha repassat la primera temporada de l'argentí fora del Barça en una entrevista

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Culé. a maig 14, 2022 | 09:00
    Culé. maig 14, 2022 | 09:00
    La carrera de Messi quan va marxar del Barça, estava arribant a la seva fi. Ja podeu veure erl rendiment que ha donat al PSG. Tanmateix, si s'hagués quedat, ho hauria fet amb tots els honors i, potser, temps a venir, tindria una estàtua al costat de la de Kubala. Va escollir marxar i era ben lliure de fer-ho. Doncs bon vent i barca nova.
  2. Icona del comentari de: Fredi a juny 11, 2022 | 14:07
    Fredi juny 11, 2022 | 14:07
    Serà un Històric més del Barca, però que no torni ..... veureu com marxarà a Miami a fer més cales a la seva decadència.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa