Món Esport
Frenkie de Jong contradiu Xavi en dues ocasions

Frenkie de Jong, migcampista neerlandès del Futbol Club Barcelona, ha ofert una roda de premsa per analitzar la prèvia del partit d’Europa League contra el Galatasaray al Camp Nou corresponent a l’anada dels vuitens de final. El jugador de Gorinchem, a diferència del seu entrenador Xavi Hernández, qui ha parlat just després d’ell, ha agafat a plaer el cartell de favorits, tot i que ha volgut deixar clar que el rival “és un bon equip”. També ha canviat la versió del tècnic català a l’hora de mostrar-se il·lusionat per l’Europa League i, si bé sí que ha reconegut que és positiu “guanyar títols”, ha deixat clar que “preferim la Champions, però aquest any no podrà ser”. Sembla que no s’han posat d’acord abans de la compareixença sobre què havien de dir en aquests aspectes.

De fet, De Jong ha mostrat un perfil bastant baix respecte al que queda de temporada i ha insinuat que l’equip encara passa per un període de transició. És per això que ha fet referència al curs vinent a l’hora de plantejar-se grans objectius: “La temporada que ve, si ens reforcem bé, lluitarem per tot”. En aquest sentit, no ha volgut parlar sobre si creu que Noussair Mazraoui, jugador de l’Ajax d’Àmsterdam, el seu exequip, acabarà aterrant al Camp Nou, però sí que s’ha desfet en elogis cap a futbolistes de futur, com són Pedi González, Pablo Gavi i Nico González.

De Jong manté una postura dura contra la premsa

D’altra banda, De Jong ha tornat a atacar els mitjans de comunicació i els periodistes i s’ha tornat a mostrar indignat amb les crítiques sobre la seva davallada de rendiment, la qual s’ha revertit durant les últimes setmanes amb Xavi a la banqueta. Tot i això, De Jong no ha volgut fer autocrítica sobre els mals partits que va jugar a inicis de curs i ha dit que “les crítiques no em fan mal, perquè els qui les fan no veuen bé els partits”. Posteriorment, ha assenyalat la premsa directament: “El problema és que la gent creu més el periodista que critica i no veu els partits”.



Més notícies
Leo Messi i Xavi, en una imatge d'arxiu | FC Barcelona
Xavi es mulla sobre el Madrid-PSG i parla de Messi
Notícia: Xavi es mulla sobre el Madrid-PSG i parla de Messi
Comparteix
L'entrenador del Barça ha assegurat que "desitjo el millor a Messi i a Neymar"
Xavi Hernández, entrenador del Barça | Europa Press
Xavi deixa clars quins són els objectius de la temporada
Notícia: Xavi deixa clars quins són els objectius de la temporada
Comparteix
L'entrenador del Barça no vol renunciar ni a una bona classificació a la Lliga, ni a l'Europa League

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa