Món Esport
Xavi deixa clars quins són els objectius de la temporada

Xavi Hernández, entrenador del primer equip masculí del Futbol Club Barcelona, ha atès els mitjans de comunicació en roda de premsa abans del partit dels blaugranes contra el Galatasaray turc, que tindrà lloc al Camp Nou aquest dijous. El duel, corresponent a l’anada dels vuitens de final de la UEFA Europa League, pot deixar la classificació per als quarts de final molt ben encarrilada per als culers. Xavi, de fet, ha dit que és fonamental aprofitar el suport del públic per fer un bon partit: “Hem d’aconseguir un gran resultat, perquè si no patirem a Turquia”. Ha revelat que farà rotacions, perquè “tenim gent cansada i amb molèsties”.

El Barça, favorit?

A més a més, el tècnic de Terrassa ha marcat un perfil guanyador molt clar i, a diferència de què es deia quan el Barça va caure de la fase de grups de la UEFA Champions League a l’Europa League, ha assegurat que “estem amb molta il·lusió”. Tot i això, Xavi ha adoptat un perfil baix i ha afirmat que “no veig que siguem uns dels favorits”. El cert és que es fa estrany pensar que el Barça, amb el ritme que porta actualment, no sigui un dels clars candidats a guanyar la competició, però l’entrenador català ho ha justificat de la següent forma: “No coneixem la competició i no l’hem guanyat mai. Els favorits són els que l’han guanyat abans. El Sevilla és més favorit. Segur. No hem fet res. Només estem en una dinàmica positiva”.

La Lliga i l’Europa League, els objectius de la temporada

Ara bé, tot i això sí que s’ha mostrat ambiciós a l’hora de lluitar pel títol: “És un dels grans objectius de la temporada”. No obstant això, Xavi creu que l’equip ho ha de guanyar tot tant a la Lliga com a l’Europa League i, per tant, vol que el Barça ho faci tan bé com pugui en totes dues competicions. De fet, quan li han preguntat sobre si encara es veu amb possibilitats d’intentar discutir la Lliga al Reial Madrid, Xavi ha dit que “honestament, no descartem res”. Tot i això, no ha volgut fer-se trampes al solitari i ha reconegut que “el Madrid està molt fort i no falla”.



Més notícies
L'Estadi Olímpic Lluís Companys, a Montjuïc | Europa Press
El Barça jugarà una temporada sencera a Montjuïc
Notícia: El Barça jugarà una temporada sencera a Montjuïc
Comparteix
El club blaugrana tindrà l'Estadi Olímpic Lluís Companys com a feu mentre es fan les obres al Camp Nou
Pep Guardiola i Xavi Hernández | Europa Press
Guardiola, el gran obstacle del Barça per fitxar Haaland
Notícia: Guardiola, el gran obstacle del Barça per fitxar Haaland
Comparteix
El club té constància que el jugador està interessat en Barcelona, però el tècnic del City l'atrau molt

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa