Món Esport
Xavi es mulla sobre el Madrid-PSG i parla de Messi

Malgrat que Xavi Hernández és l’entrenador del Barça i ha parlat amb els mitjans de comunicació per analitzar la prèvia del seu partit d’Europa League contra el Galatasaray turc, el tècnic català no ha pogut esquivar una pregunta sobre el gran enfrontament de Champions entre el Reial Madrid i el París Saint-Germain. L’egarenc ha hagut de respondre sobre si veurà el duel i ha deixat clar que “sí, no us enganyaré, aquesta nit no aniré a sopar fora, clar que el veuré”. I fins i tot s’ha mullat a l’hora de dir qui vol que guanyi: “Desitjo el millor a Messi i Neymar, que són els meus amics. Que guanyi el millor, però si són ells dos, millor”. El contingut de la seva resposta no sorprèn.

El Santiago Bernabéu, el jardí de Messi

D’altra banda, Xavi també ha hagut de respondre sobre quin paper espera que tingui Messi en aquest partit. Malgrat que moltes vegades s’ha considerat que el Santiago Bernabéu és el jardí de Messi, el tècnic del Barça ha volgut relativitzar aquest curiós títol i no ha afegit pressió al seu amic: “Jo no qualificaria el Bernabéu de jardí de Messi. El Leo ha fet grans partits a tot arreu”. De totes maneres, és el jugador que més gols ha marcat en un clàssic, amb un total de vint-i-sis, quinze dels quals han estat al Bernabéu. D’aquesta manera, no es fa estrany que la gent consideri que és un estadi molt propici per a l’argentí.

Ara bé, aquesta serà la primera vegada que l’astre de Rosario trepitjarà la gespa del seu jardí amb una samarreta diferent de la del Santiago Bernabéu. A més a més, no arriba ni de bon tros en el seu millor moment de forma, així que una nit màgica de Messi seria més aviat una sorpresa. Tots els focus d’aquest partit estaran situats sobre Kylian Mbappé, qui ja va ser decisiu a l’anada i en aquesta tornada s’hi ha afegit la morbositat que pot ser que a partir de la temporada vinent el Santiago Bernabéu sigui casa seva. El madridisme no sabrà si aplaudir o plorar els seus possibles gols.



Més notícies
Xavi Hernández, entrenador del Barça | Europa Press
Xavi deixa clars quins són els objectius de la temporada
Notícia: Xavi deixa clars quins són els objectius de la temporada
Comparteix
L'entrenador del Barça no vol renunciar ni a una bona classificació a la Lliga, ni a l'Europa League
Sergio Ramos, jugador del PSG | Europa Press
Sergio Ramos s’endú la decepció més gran des que és al PSG
Notícia: Sergio Ramos s’endú la decepció més gran des que és al PSG
Comparteix
El defensa central andalús volia jugar contra el seu exequip, el Reial Madrid, al Santiago Bernabéu, però està lesionat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa