Món Esport
El Barça ja ha signat el seu nou migcampista per a la temporada vinent

La secretaria tècnica del Futbol Club Barcelona està fent passes de gegant. Després d’un mercat de fitxatges hivernal estel·lar, que ha permès a Xavi Hernández remuntar el vol de l’equip i tenir-lo en places Champions, als quarts de final de l’Europa League i havent fet exhibicions com la del 0-4 al Santiago Bernabéu, ja pensen en la temporada vinent. Una temporada que podria ser històrica, tenint en compte el potencial de molts jugadors, de la Xavineta… i de jugadors que hi arribaran per reforçar el que ja hi ha.

Un d’aquests és el migcampista Franck Kessié. L’ivorià ja ha signat el seu contracte amb el Barça, segons l’especialista en fitxatges Fabrizio Romano. Cal recordar que acaba contracte el mes de juny vinent. Per tant, per una banda ja és lliure de fer aquest tipus de formalitats. I, per l’altra, el club dirigit per Joan Laporta no haurà d’abonar cap euro al seu actual equip, l’AC Milan. Sí que caldria pagar una prima de traspàs, de la qual encara no ha transcendit el valor. Sí que ha transcendit el sou que tindrà el jugador. Kessié cobrarà 6,5 milions d’euros nets per temporada, fins al 2026. Per tant, ha signat per quatre temporades. El club, però, encara no ho ha fet oficial.

Com juga Kessié? En quina posició? Què aportarà?

Kessié és un totcampista, amb bon toc de pilota i amb un olfacte ben golejador. De fet, sumant les darreres dues temporades, té una mitjana d’un gol cada quatre partits. També polivalència. Pot jugar com a mitjapunta, just darrere dels davanters, però també com a pivot defensiu i interior. Sense anar més lluny, aquesta temporada ha exercit en totes tres posicions. Llavors, completarà el centre del camp amb Pedri, Frenkie de Jong, Gavi, Nico i Sergio Busquets. Per la seva banda, Riqui Puig, que quasi no compta per a Xavi, podria iniciar una etapa en un nou projecte.

Com va explicar El Món a principis de mes, i segons el periodista italià Matteo Moretto, Xavi va intervenir en aquest fitxatge fins al punt de trucar el jugador per explicar-li que compta amb ell de cara a la temporada que ve i convèncer-lo. A més, segons les mateixes informacions, el gest de la trucada li va agradar, de la mateixa manera que a Kessié l’atrau el Xavi entrenador, el seu projecte i la ciutat de Barcelona.



Més notícies
Ronald Araujo, jugador del Barça | Europa Press
El Barça es pronuncia sobre les renovacions de Gavi i Araujo
Notícia: El Barça es pronuncia sobre les renovacions de Gavi i Araujo
Comparteix
A més, encara hi ha esperança amb una possible continuïtat de Dembélé
Paulo Dybala, jugador de la Juventus | Europa Press
El Barça podria fitxar gratuïtament un jugador desitjat des de fa temps
Notícia: El Barça podria fitxar gratuïtament un jugador desitjat des de fa temps
Comparteix
El davanter argentí Paulo Dybala, de la Juventus de Torí, no renovarà amb el club italià

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Vendetta a març 22, 2022 | 22:32
    Vendetta març 22, 2022 | 22:32
    Aixo ja sembla el top manta de plaza catalunya

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa